- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
παιδιά καλησπέρα. θέλω να καλέσω την αννίτα. υπάρχει πρόσφατη εμπειρία? στήθος? κωλάρα όπως την φωτο? σας ευχαριστώ πολύ
38 κριτικές Συναγωνιστή, σύνολο στην βιβλιογραφία
παιδιά καλησπέρα. θέλω να καλέσω την αννίτα. υπάρχει πρόσφατη εμπειρία? στήθος? κωλάρα όπως την φωτο? σας ευχαριστώ πολύ
38-42της έχω διαβάσει. πόσο χρόνων είναι?
...και εγω σου λεω οτι αυτη την απαντηση την δινει copy-paste σε ολους,και στο τελος δεν εμφανιζεται ποτε...Αν σου πει στο χωρο μου και καλα, τον πουλο.. κοιτα μη σε ψησει και πας στο "σπιτι" της κλπ κλπ.. μακρια απο αυτα παιδια.. μη πας για μαλλι και βγεις κουρεμπατσα..!
μια φορά που την πήρα βαρέθηκα τη ζωή μου.απο εμφάνιση μέτρια , από συμμετοχή, δε λέει όχι σε κάτι άλλα μοιάζει με αγγαρεία.παιδιά καλησπέρα. θέλω να καλέσω την αννίτα. υπάρχει πρόσφατη εμπειρία? στήθος? κωλάρα όπως την φωτο? σας ευχαριστώ πολύ
μια φορά που την πήρα βαρέθηκα τη ζωή μου.απο εμφάνιση μέτρια , από συμμετοχή, δε λέει όχι σε κάτι άλλα μοιάζει με αγγαρεία.
Φωνη καυλα! Ευγενικη. Το μονο κακο 80+20+20.....!ε ρε τι τραβαμε...ψαχντοντας κάτι διαφορετικό τρως 5-6 φολες για να πετυχεις κατι αξιοπρεπες...
ευχαριστω
H δουλευει ακομα? Δεν την βλεπω στο siteΜε μοναδικό κριτήριο τις υπηρεσίες, έχουμε:
1. Veronica
2. Dimitra
3. Daniela
Βέβαια καμία τους δεν είναι ανεξάρτητη..
H δουλευει ακομα? Δεν την βλεπω στο site
εχει αλλαξει στρατοπεδο μανH δουλευει ακομα? Δεν την βλεπω στο site
...δεν παιρνει πρωτοβουλιες..απλως ακολουθει σε οτι θελεις... ;)..βεβαια το κανουν και αλλες αυτο..να μην πω πολλες,στην ηλικια της...μια φορά που την πήρα βαρέθηκα τη ζωή μου.απο εμφάνιση μέτρια , από συμμετοχή, δε λέει όχι σε κάτι άλλα μοιάζει με αγγαρεία.
Χτες εμφανιστηκε πως να εχουμε εμπειρια ? Ρωτα guru ή Google !Για τούτη δω ξέρουμε τίποτα: www.datematch.gr/ads/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-2/]http://www.datematch.gr/ads/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-2/[/url];;;
Αν είναι μπαζάκι, με βλέπω να παίρνω καμια Κατερίνα για το βράδυ, γιατί αλλιώς δε θα την παλέψω. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Εδω δοκιμασε κανενας????????Γειά σας συναγωνιστές, ψάχνοντας βρήκα αυτή. Δεν μου φαίνεται μουφα. Έχει κάποιος άποψη.
Έλεγα μπας και είναι καμιά μεταλλαγμένη, κανένα τρανσφόρμερ, ή έστω, καμιά παλιά γνωστή... Το τηλέφωνό της πάντως βγάζει μια Ηρώ, αλλά κριτικές από το Μάη, και διφορούμενες. Με βλέπω για κασκαντέρ, εμπιστευόμενος το έταιρο καρντάσι, palermo, να δω τι θα βγει... Λινκ από bourdela: www.bourdela.com/call-girls/girls/hrw/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/hrw/[/url]Χτες εμφανιστηκε πως να εχουμε εμπειρια ? Ρωτα guru ή Google !
Πάντως από βύζο καλά το πάει... Να κι άλλο ένα πιθανό για ξεσκί... Χμμμμμ... alex μου έβαλες δύσκολα σήμερα... Κορώνα/γράμματα με βλέπω να το παίζω!Εδω δοκιμασε κανενας????????
Μα το ποιοτικο πραγμα φαινεται!!!alex μου έβαλες δύσκολα σήμερα... Κορώνα/γράμματα με βλέπω να το παίζω!
Βασικά είμαι μεταξύ του να ακολουθήσω τα βήματα του έταιρου καρντασιού, palermo, και του ένστικτού μου για κασκαντέρ σε φυσικούς βύζους. Δεν είναι δίκαιη αυτή η ζωή!!!Μα το ποιοτικο πραγμα φαινεται!!!