gypaetos46
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
ΠΟΛΥ κολαρα ρε φιλε
μηπως πρεπει να την παρουμε?ειπε παει και σπιτι?
η βαση για μενα ειναι 8/10!!! οι αλλες κοβονται!!!!Τουλάχιστον περνάει την βάση..χαχαχα...ευχαριστώ.
ΠΟΛΥ κολαρα ρε φιλε
ΠΟΛΥ κολαρα ρε φιλε
έχει κολαρα την δίνει εεε άραγε.
κριμα..πιτσιρικι στα 20.. περνει ενα εβδομηνταρι την ωρα αλλα δεν θα ξανοδοκιμαζα... εχετε δει βυζακι 1,5 αλλα να ειναι κρεμασταρι?? σαν της γιαγας μου?? εχετε δει γκομμενα 1,65 50 κιλα και η κοιλια τιγκα στις ραγαδες??? εχει πραγματακια ξενερωτικα ...τωρα απο γεννα ειναι ...δεν ξερω!! παντως με καποιο τροπο εχει χασει πολλα κιλα και της εμειναν τα σημαδια!!! στα του σεξ διεκπαιρεωτικη χωρις κατι το συγκλονιστηκο... μιλαει αριστα ελληνικα... για αλβανακι το κοψα!!!!
ειναι ρισκο...αλλα μ εμπνεει
τι λετε?
Αμα σε εμπνεει γραψ'της ενα ποιημα
26χρονη?
καλησπερα..
διαβασα και πιο πισω για το εν λογω
απλα θα ηταν ευπροσδεκτη και καμια αποψη ακομη
εγω πηρα τηλ και μου πε στα 50 1 εκτονωση χωρις λοκω
τι λετε?
καλησπερα..
διαβασα και πιο πισω για το εν λογω
απλα θα ηταν ευπροσδεκτη και καμια αποψη ακομη
εγω πηρα τηλ και μου πε στα 50 1 εκτονωση χωρις λοκω
τι λετε?
26χρονη?
Καλύτερα κάποιους στοίχους του ΣααδήνΑμα σε εμπνεει γραψ'της ενα ποιημα
δεν ξέρω ποια είναι η Χαρά ... εγώ μιλάω για αυτή με το μεγάλο βυζί στη φωτογραφία ... λέει ότι είναι Βουλγάρα. Είναι κοντή με μεγαλούτσικο βυζί (όχι όπως φαίνεται στη φωτογραφία), σπασμένο πρόσωπο και σώμα, αισχρή πίπα. Το χειρότερο είναι ο χώρος που δέχεται. Στην Αριστείδου στην Καλλιθέα. Το πιο βρώμικο και κατεστραμμένο αχούρι που έχω δει. Το μπάνιο άθλιο ... δεν έχει καθαρή πετσέτα να σκουπιστείς (όταν της ζήτησα μου έδωσε μία που ήταν μούσκεμα) Δεν έχει καν πλυντήριο. Έριχνε συνέχεια αποσμητικό χώρου στο δωμάτιο (δεν μπορούσα να αναπνεύσω) Πραγματικά φρικτή εμπειρία. Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγα τρέχοντας. Πάρτε 80 ευρώ (τόσα ζητάει) και πετάξτε τα στον υπόνομο .... θα είναι καλύτερη επένδυση ...
www.bourdela.com/call-girls/girls/alexandra27/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/alexandra27/...γραψε[/URL] και κριτικη αν θελεις...ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΑΔΕΛΦΕwww.bourdela.com/call-girls/girls/alexandra27/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/alexandra27/...γραψε[/URL] και κριτικη αν θελεις...
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΑΔΕΛΦΕ