originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
τοσο καλα ε;
[/quote τοσο...
τοσο καλα ε;
[/quote τοσο...
Tιμια μιλφοκυρια η Μαρτα, τιμα τα λεφτα της, εχει μακριες ποδαρες και καλο στηθος!καλησπερα. σκεφτομαι να καλεσω την κυρια Μαρτα. αξιζει?
Συναγωνιστες, τι εχουμε εδω ? Την εχει γνωρισει κανενας ?
Eχει και αγγελια στο lovelist
παιδες. Ξερει κανει τιποτα για αυτη?
Στην καρτέλα χρήστηκοίταξες? βγάζει πολλές αγγελίες που βασίζονται στο ίδιο mail.αν πας ποιο πισω θα δεις οτι δεν το σηκωνει η το χει κλειστο!!εχει χασει το τηλ της!!
αυτη εινε η νεα αγγελια της!
την ειχα παρει τηλ και μιλαει καπως ψυχρα..μου ειπε τιμη(που δεν θυμαμε)και οταν ρωτησα κατι για εξακριβωση αν στην τιμη κανει και αυτο που θελω μου το εκλεισε γρηγορα γρηγορα!!!(μπορει να βιαζοτανε η τπτ αλλο..δεν ξερο)δοκιμασε και πες μας καλα
δηλαδη μονο ο ..φιλος της δημητρης περασε καλα μαζι της?μαγκες ειναι μουφα η φαση.δεν ειναι καθολου ωραια.εκανα το κασκαντεριλικι κ την πατησα. Κομπλε σαν συμπεριφορα κ τροπο προσεγγισης,αλλα κατα την γνωμη μου,δεν ειναι για το σπορ. Ασχημουλα στο προσωπο,πολυ κακες αναλογιες παρ`οτι αδυνατη ,το 2,5 αρι βυζι της ,ειναι στο πατωμα κ σχεδον αντιαισθητικο.απεριποιητα ακρα κ πιπα με χερι...ε,τι αλλο να πω....στα ορη στ`αγρια βουνα...καλη συνεχεια
μα προηγουμενως ο δημητρης που την συναντησε εγραψε οτι στα 70 συμπεριλαμβανεται..ελευθερο στομοτικο ( αν το κανει )
ειναι κακο που δεν προσεχει πως μιλαει στο "πελατη"της.. αυτο ξερο εγω αλλα παιζουνε 2 πραματα!
η καποιος τησ ειχε σπασει τα νευρα ποιο πριν οποτε τα ακουσεσ εσυ..
η εχει βαρεθει να λεει τα ιδια και τα ιδια απο την στιγμη που εχει πολλες αγγελιες σε πολλα σαιτ...
πολύ καλο για να είναι αληθινο;
οι φωτος είναι;
Οι φωτο ειναι μουφα.αν πας ποιο πισω θα δεις οτι δεν το σηκωνει η το χει κλειστο!!εχει χασει το τηλ της!!
την ειχα παρει τηλ και μιλαει καπως ψυχρα..μου ειπε τιμη(που δεν θυμαμε)και οταν ρωτησα κατι για εξακριβωση αν στην τιμη κανει και αυτο που θελω μου το εκλεισε γρηγορα γρηγορα!!!(μπορει να βιαζοτανε η τπτ αλλο..δεν ξερο)δοκιμασε και πες μας καλα
εχει κανει photoshop στην κωλαρα της...εκτος και αν ο καινουριος γκομενος την επεισε να κανει επεμβαση και να φουσκωσει τα κωλομαγουλα
αν πας ποιο πισω θα δεις οτι δεν το σηκωνει η το χει κλειστο!!εχει χασει το τηλ της!!
Η αγγελία είναι αυτή που έχει στο lovelist και στο site. Αυτή δεν παίζει...Οι φωτο ειναι μουφα.