+1
Γεια σενα έχει η γούνα σου ραματαααααααα.. Να ξεκινήσω!!!??? ΝΑ κρυφτείς...! Στηριζόμαστε σε κριτικές του κάθε κομπλεξικού που παρακαλάει πουτάνες για ραντεβού και του λένε διαρκώς ότι είναι απασχολημένες γιατί πολυ απλά ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΩΤΑΕΙ....
Στα τελευταία ραντεβού που έιχες ήμουν ο αμέσως επόμενος πελάτης και στις δύο περιπτώσεις οι κοπέλες ήταν εκτός εαυτόυ!!!! Καλά την ώρα που γαμάς και φωνάζει η γκόμενα σταματάς να την ρωτήσεις εαν προσποιήτε ή εάν το ευχαριστίεται??????
Τις σπάς όλη την ψυχολογία που σε ανέχετε με τις μπούρδες σου και παρόλα αυτά έχεις και άποψη να κρίνεις και να κατευθύνεις υποψίφιους πελάτες???? Τους λες οτί θέλεις δυό ώρες δήθεν και οτί αυτό εξαρτάται από αυτές για να αποδώσουν 100% και στην μιά ώρα ανεξαρτήτως υπηρεσιών κάνεις και καλά οτί πνίγεσαι στη δουλειά και πρέπει να φύγεις γιατι το κουκουνάκι σου δεν κάνει κούκου δεύτερη φορα???? Και την πρώτη χύνει αστραπή??
Ξυπνήστε μάγκες... Και να ξέρετε πάντα οτί όταν διαβάζετε μια κριτική αν δεν ξέρετε προσωπικά τον χρήστη μην εμπιστεύεσται ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...!!!
Έτυχε να συναντήσω σταθερη γκόμενα που συνααντίετε ο φίλος αλπύλας και μου είπα τα παραπάνω τα οποιά τα ενοουσε.. Και αντε να πώ οτί λεέι μαλακιες η μικρή... η άλλη που συνάντησα χθές από γνωστό γραφείο που μου πε τα ίδια??? Και αυτή μαλακιές λέει????
Παρε τον thegame και σε άλλη γειτονιά μάγκες.....!!! χαχαχαχαχαχ