Επισκέπτης
παιδια καμια να τα καταπινει?
Καλημέρα
Καποιος που να εχει δοκιμασει ?
και αποφοιτος 1Ης ΜΑΛ και κολωνεις ..................δεν θα ειμαστε καλα μου φαινεται?....δεν ειμαι της ελληνορωμαικης!!!
...ειμαι παροπλισμενος.....εχω θεση στο Α2 μονο...χαχαχαχαχααχαχααχαχ!!...αυτα ειναι για τα νιατα,μαν!!!και αποφοιτος 1Ης ΜΑΛ και κολωνεις ..................
ελα τωρα κλαψιαρη ασχημα θα σου καθοτανε μια βολτα με το C130 και μια βουτια στο Αιγαιο ετσι για το γαμωτο δηλαδη......ειμαι παροπλισμενος.....εχω θεση στο Α2 μονο...χαχαχαχαχααχαχααχαχ!!...αυτα ειναι για τα νιατα,μαν!!!
...εδω σταματησα τις 'βουτιες' στα 'ΝΟΤΙΑ'...ξερεις εσυ...ελα τωρα κλαψιαρη ασχημα θα σου καθοτανε μια βολτα με το C130 και μια βουτια στο Αιγαιο ετσι για το γαμωτο δηλαδη...
...εδω σταματησα τις 'βουτιες' στα 'ΝΟΤΙΑ'...ξερεις εσυ...
...ξεχασε το μαν...τι να το κανεις το βυζι,αν σου βγει καμια μπετονιερα....?
ΔΕΝ τους αποθαρρυνω...την αληθεια λεω...ελευθερη η αγορα να ψωνισει οτι θελει καποιος.απλα λεμε τα πραγματα ετσι οπως ειναι.Ρε Αρχηγε γιατι αποθαρύνεις ετσι τους παικτες......γουστα ειναι αυτα
Δωσε φωτα ρε γκουρου κι ασε να πεταγεται ο καθε τσαλαπετεινος να λεει τα δικα του. Οτι δινεις ειναι γκανιανΔΕΝ τους αποθαρρυνω...την αληθεια λεω...ελευθερη η αγορα να ψωνισει οτι θελει καποιος.απλα λεμε τα πραγματα ετσι οπως ειναι.
Ο guru ΕΙΝΑΙ η wikipedia των call girl!!!Ο Guru σύντομα θα μπει στη wikipedia...
;)Δωσε φωτα ρε γκουρου κι ασε να πεταγεται ο καθε τσαλαπετεινος να λεει τα δικα του. Οτι δινεις ειναι γκανιαν
Δωσε φωτα ρε γκουρου κι ασε να πεταγεται ο καθε τσαλαπετεινος να λεει τα δικα του. Οτι δινεις ειναι γκανιαν
+20 λεύθερο στοματικό, όχι πρωκτικό! 60 ευρώ το στάνταρ πακέτο! Λογικά στα ΚΑΡΑΔΕΝ! Και ερωτώ! Επίγνωση δεν έχουν κάποιες γυναίκες; Καλά κάνουν και ασκούν αυτό το επάγγελμα, αλλά μια ρημάδα σύγκριση δεν την κάνουν, να δουν τι υπάρχει γύρω τους; Αλλά, για να υπάρχουν και να εμφανίζονται και να επανεμφανίζονται, σημαίνει ότι έχουν λαό.... Και αυτό0 με τρεάινει ακόμη περισσότερο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη μου πως περί ορέξεως.....