Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
μασατζίδικο στην καλλιθέα. θεόξυνη έχει γραφτεί από πολλούς εδώ κατά καιρούς
Θησέως 142 και Δαβάκη, το γνωστό FUEGO SPA.
μασατζίδικο στην καλλιθέα. θεόξυνη έχει γραφτεί από πολλούς εδώ κατά καιρούς
Οι φωτογραφίες την αγριεύουν.....καλησπέρα Αλανια το γνωρίζει κανείς ? αξίζει ?
..κατι μου λεει οτι ειναι ΕΝΑ απο τα γραφεια γνωριμιων απο πισω...Καλημερα σε ολους, εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη κορασίδα?
ντινακο δεν μιλας σωστα..ειναι και χρονιαρες μερες!!!πουλο απ εδω
πηγαινε στο θρεντ σου να ζητιανεψεις
αλητηριε,δοκιμασες αλεξανδρα?....η αλεξανδρα ειναι τυπε.κορμι γυμνασμενο αλλα οι υπηρεσιες οχι τοσο καλες
Κοιτα σε μαιλ της μου ειπε οτι δουλευει τ πρωινα (εννοω την εργασια της την κανονικη) και μου ζητησε ν επικοινωνησουμε απογευματακι,αλλα ηθελα ν δω αν γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω εδω, τεσπα θα επικοινωνησω μαζι της και αναλογως ενημερωνω..κατι μου λεει οτι ειναι ΕΝΑ απο τα γραφεια γνωριμιων απο πισω...
για ελα λιγο πμ..Κοιτα σε μαιλ της μου ειπε οτι δουλευει τ πρωινα (εννοω την εργασια της την κανονικη) και μου ζητησε ν επικοινωνησουμε απογευματακι,αλλα ηθελα ν δω αν γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω εδω, τεσπα θα επικοινωνησω μαζι της και αναλογως ενημερωνω
εχεις πμγια ελα λιγο πμ..
Στο μοντελο τραγουδιστρια ηθοποιος παρουσιαστρια (αν υπαρχει)
Αυτή και σε στουντιο κ βιζιτα σε γραφειο και τωρα συνοδος...... Σε ποιο thread να την βαλουμε;;;;;;;
Στο thread "πανάκριβο μπάζο"
Αυτή και σε στουντιο κ βιζιτα σε γραφειο και τωρα συνοδος...... Σε ποιο thread να την βαλουμε;;;;;;;
Οσο πιο μακρια τοσο το καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!καλησπέρα Αλανια το γνωρίζει κανείς ? αξίζει ?
Οσο πιο μακρια τοσο το καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!