- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Αλλα η φωτογραφια με το χριστουγενιατικο την αδικει παρα πολύ δεν νομιζεις ?
δεν θα το έλεγα...το αντίθετο μάλιστα ;)
Αλλα η φωτογραφια με το χριστουγενιατικο την αδικει παρα πολύ δεν νομιζεις ?
Ατζελα με 80 τα παντα όλα.καμια καλη προταση για pse καταστασεις και με πισω κινηση???αν κανει και δθο ακομα καλυτερα..α ρε iris εφυγες και δεν προλαβαμε να σε τιμησουμε...
παιχτη εχεις να προτεινεις τιποτε αλλο????
παρε αλικη ;)παιχτη εχεις να προτεινεις τιποτε αλλο????
Ο τύπος, όμως, αν κατάλαβα καλά ενδιαφέρεται για pse και το Αλικάκι είναι για ποιό τρυφερές στιγμές.παρε αλικη ;)
ναι , το ξεχασα :SΟ τύπος, όμως, αν κατάλαβα καλά ενδιαφέρεται για pse και το Αλικάκι είναι για ποιό τρυφερές στιγμές.
ναι φιλε ετσι ειναι...εχς παρει ατζελα ανιτα μαρινακι αλλα τωρα τι???εννοειται με πρωκτικο και αν γινεται κα ι duo...Ο τύπος, όμως, αν κατάλαβα καλά ενδιαφέρεται για pse και το Αλικάκι είναι για ποιό τρυφερές στιγμές.
Μα και εσύ άνθρωπέ μου, όλα τα δυνατά χαρτιά του χώρου έχεις δοκιμάσει! Τί να σου προτείνουμε τώρα...ναι φιλε ετσι ειναι...εχς παρει ατζελα ανιτα μαρινακι αλλα τωρα τι???εννοειται με πρωκτικο και αν γινεται κα ι duo...
Μα και εσύ άνθρωπέ μου, όλα τα δυνατά χαρτιά του χώρου έχεις δοκιμάσει! Τί να σου προτείνουμε τώρα...
κανει και ντουετο ετσι νομιζψ..καπιοι ειχανε γραψει ομως για νοσηματα για αυτο δεν εχω δοκιμασει τοσο καιρο..νάντια, παλαιάς κοπής?
sabby...ναι φιλε ετσι ειναι...εχς παρει ατζελα ανιτα μαρινακι αλλα τωρα τι???εννοειται με πρωκτικο και αν γινεται κα ι duo...
κανει και ντουετο ετσι νομιζψ..καπιοι ειχανε γραψει ομως για νοσηματα για αυτο δεν εχω δοκιμασει τοσο καιρο..
ποσταρει και προσοντα......παντως συμφωνω με τον ρωσο στην κριτικη...στα 60 ειναι μια πολυ καλη και τιμια λυση.Αλλα η φωτογραφια με το χριστουγενιατικο την αδικει παρα πολύ δεν νομιζεις ?
εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα fb εσυ να κλασεις στο γελιο με τη λατιναααααααααααααα
ποσταρει και προσοντα......παντως συμφωνω με τον ρωσο στην κριτικη...στα 60 ειναι μια πολυ καλη και τιμια λυση.
sabby??πως την βρισκουμε την κυρια??πισω συστημα παιζει??το δεινει?/sabby...
ελα πμ...sabby??πως την βρισκουμε την κυρια??πισω συστημα παιζει??το δεινει?/
απο τιμες?