xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Angela69?
Σορρυ αυτήν εννοούσα
Angela69?
Σορρυ αυτήν εννοούσα
H 'λίστα' μου είχε κι άλλες κοπέλες!Η JESSY MILF δεν πάει ποτέ σε σπίτι,την angela την συνάντησα πρόσφατα,η marianmarian κλειστό κινητό....
κάτι μου λέει ότι κοκο θα έχει από βδομάδα και βλέπουμεH 'λίστα' μου είχε κι άλλες κοπέλες!Η JESSY MILF δεν πάει ποτέ σε σπίτι,την angela την συνάντησα πρόσφατα,η marianmarian κλειστό κινητό,Αlexia Sexy δεν απάντησε σε sms(δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμα),...
Κατερίνα20;
μακρυά φίλε, τζούφια
γιατι δεν πας σε ξενοδοχειο ?
Μπα δεν θέλω να το ρισκάρω λίγο ανάμεικτων κριτικών.Η κωνσταντίνα απο yourangels μου κάνει και απο εμφάνιση και απο προγραμμα.λέω να δοκιμάσω....thanx παίδες!!!
το τηλεφωνο της valeria ind μπορει να μου το στειλει καποιος σς μυνημα σας παρακαλω?
ολόκληρη βραδιά ?Παιδες, οι πιο εμπειροι τα φωτα σας....milf, απο 35-45. Ποιες συστηνουμε και τι θα αποτελουσε λογικη αποζημιωση για μια βραδυα. Ευχαριστω.
Επαιζε Διδυμου παλια αυτη νομιζω. Γνωστη φατσαΚαλησπέρα σε όλους . Σήμερα βρέθηκα με την παρακάτω : Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένος .
Συννενόηση ευκολη , η κυρία είναι μια γλυκιά Ρωσίδα ,οχι οπως λέει η αγγελία 27 ετών αλλά τουλάχιστον 37 .
Στα του αγώνα τώρα : Πολύ δεκτική , σε χαϊδεύει παντού , πίπα χωρίς παρα πολυ καλή , δείχνει να της αρέσει αν την "παιξεις " λίγο και γενικά πέρασα πολύ ευχάριστα μία ώρα . Κόστος 60 ευρώ +25 ευρώ το ξενοδοχείο .
Δεν ξέρω βέβαια αν στα 60 υπάρχει και δευτερος γύρος γιατί έπρεπε να φύγω .
Συμπέρασμα :τίμιο ραντεβού και απο υπηρεσίες και απο κόστος .
Μα καλά τι μαλακισμένη μόδα είναι αυτή στις αγγελίες με τις paysafe... Πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν επιτέλους που τσιμπάνε!!! Δηλαδή έλεος
Μα καλά τι μαλακισμένη μόδα είναι αυτή στις αγγελίες με τις paysafe... Πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν επιτέλους που τσιμπάνε!!! Δηλαδή έλεος
ακριβως.Επαιζε Διδυμου παλια αυτη νομιζω. Γνωστη φατσα