jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλά θα ήταν έτσι, είχα φτάσει και είχα κλείσει δωμάτιο, αλλα είμαι panzer δεν καταλαβαίνω τίποτα
α παιζουν κ τετοια? >
Καλά θα ήταν έτσι, είχα φτάσει και είχα κλείσει δωμάτιο, αλλα είμαι panzer δεν καταλαβαίνω τίποτα
Συναγωνιστες, τι εχουμε εδω ? Την εχει γνωρισει κανενας ?
Eχει και αγγελια στο lovelist
Αν είναι ανεξάρτητη όπως ξέρεις, συμβαίνουν τα απίθανα, στην προκειμένη περίπτωση έφαγα άκυρο τρεις φορές, αλλα δεν καταλαβαίνω τιποτα
Απο οτι φαίνεται έχει το ίδιο τηλέφωνο με αυτό που έδωσε η Ελβίρα πριν λίγες μέρες και εδώ.για το παρακατω εχει αναφερθει τπτ?
Συναντηθηκα με την Μαρινα35. Ειναι οπως τα λεει ο Ιβαν. Τριχες στο βυζι δεν ειδα αλλα η ρογα στραγαλι και γουσταρει πολυ. Ευαισθητη κλειτοριδα , δειχνει ναρχεται σε οργασμο ( οχι χυσιμο), της αρεσει στα τεσσερα και πιπα λιγο ατσαλη. Παντως με 60 ειναι τιμη στουντιο με παροχες καλου μιλφ.το μιλφ που ανεβασε κριτικη ο crazy ivan
Συναντηθηκα με την Μαρινα35. Ειναι οπως τα λεει ο Ιβαν. Τριχες στο βυζι δεν ειδα αλλα η ρογα στραγαλι και γουσταρει πολυ. Ευαισθητη κλειτοριδα , δειχνει ναρχεται σε οργασμο ( οχι χυσιμο), της αρεσει στα τεσσερα και πιπα λιγο ατσαλη. Παντως με 60 ειναι τιμη στουντιο με παροχες καλου μιλφ.
Τι λεει το τεμαχιο??
Τρελο κολη!
πηρα τηλ 120ευρω χορις λοκο γραφειο μου εκαναι και μου ειπαι 28 ηλικια μια αλλη οχι 22 που γραφει πρεπει να ειναι μια Ελενα που ειχα παρει παλια με αλλο τηλ
εισαι λιγοΥπάρχει κάποια πληροφορία για [URL unfurl="true"]http://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/neari-parousia_i35021[/url] όσο κι αν έψαξα πίσω δεν βρήκα τίποτα. ΤΝΧ εκ των προτέρων.
Καλοοο φαινεται. Εκανε κανενας κασκαντεριλικη;;
Μπορεί να μην έχει δηλώσει το καρτοκινητό της ακόμα...για να ενεργοποιηθεί.Έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων στο κινητό της.Μούφα μου μυρίζεται.Θα δούμε...αν καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της.
Καλα κι εχει φτιαξει ολοκληρο αλμπουμ με φωτογραφιες της παντα με μια κολαρα ? Απιθανο.Μπορεί να μην έχει δηλώσει το καρτοκινητό της ακόμα...για να ενεργοποιηθεί.
Καλα κι εχει φτιαξει ολοκληρο αλμπουμ με φωτογραφιες της παντα με μια κολαρα ? Απιθανο.
εγω ειχα παρει μονο απλο στο ελευθερο ειναι καλη?
την ξαναεπερνα μετα παλι σε ενα νουμερο με κατι 666αρια και δεν απαντουσε .....
τωρα σεαυτο το νουμερο απανταει η ιδια ή ειναι γραφειο.....
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα τύπε!
Η κοπέλα σου λέει πως είναι 20, ενώ η άλλη στη Θεσσαλονίκη είναι 22, τί θα μίκρυνε;
Άσε που έχει και την σχολή της!
Μά όλες οι πουτάνες μορφωμένες ρε παιδί μου!...