erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ενταξει ρε φιλε μην τα δωσεις. Ο αλλος που ταχει τα δινει και πηδαει. Τελικα ολα εναι ενα αλμα100 την ωρα με το χοτελι τυπε. Δεν δινω παραπανω.
Ενταξει ρε φιλε μην τα δωσεις. Ο αλλος που ταχει τα δινει και πηδαει. Τελικα ολα εναι ενα αλμα100 την ωρα με το χοτελι τυπε. Δεν δινω παραπανω.
ελα ρε κουβαρντα βριτανια...........κανε το αλμα σου και ασε εμας τα φτωχαδακια να το ψαχνουμε.........
συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα
εμεις και μονο εμεις καθοριζουμε τις τιμες
οι τιμες ακολουθουν τον νομο τους οσο δεν αγοραζουμε τοσο και παραπανω πεφτουν
αυτη ειναι η αληθεια
η καθεμια μπορει να ζηταει τον ουρανο με τα αστρα αν καποιος εχει φεγγαροφωτο ασ τα δωσει για μια φορα
ετσι η κοπελα δεν θα εχει παντα μαρουλι και θα τιμολογησει προς τα κατω
ευχαριστω
οχι,καβλαρχις ειναι...καβλαρχος ειναι αλλος!!!γι'αυτο εισαι καύλαρχος!..........πες τα να μαθαίνουμε οι μικρότεροι............ ;)
παρε τηλεφωνο για μασαζακι εσυ και σκασε μπουληβγηκε κ ο αγαπουλης να επιδειξει ποσο γοης ειναι
έτσι. ;)αύριο θα έρθω να φτιάξουμε το άλλο. ;)οχι,καβλαρχις ειναι...καβλαρχος ειναι αλλος!!!
αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!έτσι. ;)αύριο θα έρθω να φτιάξουμε το άλλο. ;)
και να ρωτησω κάτι......την ιδια μερα γιορτάζετε?............Νομίζω είμαι αρχαιότερος χρονικά από τον καβλαρχο!!! :S
Η αληθεια ειναι οτι με 70 - 80 μονο κατι μιλφαρες βρισκουμε. Δεν ξερω ουτε εγω νεα να ζηταει κατω απο 100 καθαρα. Αν ξερει κανεις ας το ανακοινωσει.ελα ρε κουβαρντα βριτανια...........κανε το αλμα σου και ασε εμας τα φτωχαδακια να το ψαχνουμε.........
Καλημέρα μηπως ξερουμε κανενα μαυρακι η καμια κινεζουλα υπάρχει τπτ για να μ προτείνεται
ψιλο πιπίνα είναι και η Angela007, δηλαδή στα οριαΗ αληθεια ειναι οτι με 70 - 80 μονο κατι μιλφαρες βρισκουμε. Δεν ξερω ουτε εγω νεα να ζηταει κατω απο 100 καθαρα. Αν ξερει κανεις ας το ανακοινωσει.
30αρα δεν ειναι αυτη...?ψιλο πιπίνα είναι και η Angela007, δηλαδή στα ορια
Ωστόσο με καθαρά τυπική και άκρως επαγγελματική συμπεριφορά, κατά τα λεγόμενα συναγωνιστών πάντα.ψιλο πιπίνα είναι και η Angela007, δηλαδή στα ορια