Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
διαβασε κι εδω...
ξερουμε τιποτα γιαυτο?
ξερουμε τιποτα γιαυτο?
Σίγουρα είμαι και εγώ αδιάβαστοςγυναικα ειναι μαν...
γραφειο...60+++++++++++++++
ειναι η γυναικα 30. 2ωρες 80€ φουλ προγραμμα.
ξερουμε τιποτα γιαυτο?
καποιες ερχονται.... αλλα κι αυτο ειναι μεσα στο θεμα της "ανεξαρτησιας" τους. Οι ιδιες επιβαλλουν τους κανονες του παιχνιδιουγιατι οι ανεξαρτητες δεν ερχονται στο χωρο σου σε αντιθεση με κοπελες απο γραφεια?
αυτες που δεν ερχονται, τι φοβουνται? δεν το καταλαβαινω.καποιες ερχονται.... αλλα κι αυτο ειναι μεσα στο θεμα της "ανεξαρτησιας" τους. Οι ιδιες επιβαλλουν τους κανονες του παιχνιδιου
αυτες που δεν ερχονται, τι φοβουνται? δεν το καταλαβαινω.
γιατι οι ανεξαρτητες δεν ερχονται στο χωρο σου σε αντιθεση με κοπελες απο γραφεια?
Σωστός...ποιος σου το είπε αυτό...
δεν έρχονται αυτές που θέλουν να κάνουν πολλά συνεχόμενα ραντεβού(αν έχουν τόσους πελάτες) και δεν θέλουν να χάσουν τον χρόνο μεταφοράς και γιαυτό άλλωστε προτιμούν ένα ή πολύ κοντινά ξενοδοχεία...!!!!
αυτη ειναι μια τεκμηριωμενη απαντηση ;)ποιος σου το είπε αυτό...
δεν έρχονται αυτές που θέλουν να κάνουν πολλά συνεχόμενα ραντεβού(αν έχουν τόσους πελάτες) και δεν θέλουν να χάσουν τον χρόνο μεταφοράς και γιαυτό άλλωστε προτιμούν ένα ή πολύ κοντινά ξενοδοχεία...!!!!
ακριβως!ποιος σου το είπε αυτό...
...τι να παρουμε?..στο γραφειο?....
εμενα για μουφα μου κανει