pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
η καλη βαθια υγρη αργη πιπα δεν εχει εθνικοτητα φιλε μου
η καλη βαθια υγρη αργη πιπα δεν εχει εθνικοτητα φιλε μου
ετσι ρε bro!!!!!!!....πεστα και με εχουνε στριμωξει εδω μεσα....!!!!!!!!
Ρουμάνικη πίπα,Πολωνικη αντοχή και Ρωσικος πρηξαρχιδισμός για το πόσο κυρια και κουλτουριάρα ήταν στα νιάτα της...όλα αυτα τα ανακαλυψα με μερικες χιλιαδες ευρω(νΙωθω πολυ μαλακας και όχι πολυ εμπειρος)ετσι ρε bro!!!!!!!....πεστα και με εχουνε στριμωξει εδω μεσα....!!!!!!!!
αντε φυγε απο εδω ρε...πρωτα ο pilofori και μετα εσυ!χωρις ταμπελες κ τα απολαμβανω ολα
ειχα μια γκομενα το 08 που το βαζε στο στομα της κ ξεχναγε να το βγαλει
καλα καλα ετσι κ ερθει αυτη που περιμενω.....θα χυνω αιμα!αντε φυγε απο εδω ρε...πρωτα ο pilofori και μετα εσυ!
αντε φυγε απο εδω ρε...πρωτα ο pilofori και μετα εσυ!
Ρουμάνικη πίπα,Πολωνικη αντοχή και Ρωσικος πρηξαρχιδισμός για το πόσο κυρια και κουλτουριάρα ήταν στα νιάτα της...όλα αυτα τα ανακαλυψα με μερικες χιλιαδες ευρω(νΙωθω πολυ μαλακας και όχι πολυ εμπειρος)
ο pilofori μας καυλωσε χθες με αυτες που κουτουπωνετι ειπα ρε φιλε?
αν εξαιρεσεις την Αλική όλες οι άλλες μακρυα!Και μου λετε για Ρωσιδες...
ο pilofori μας καυλωσε χθες με αυτες που κουτουπωνε
τωρα ήρθες εσυ να μας ξανα αναψεις τα αίματα!
αν εξαιρεσεις την Αλική όλες οι άλλες μακρυα!
ωπ!!!!..καινουργιο φρουτο μαν?.....καλα καλα ετσι κ ερθει αυτη που περιμενω.....θα χυνω αιμα!
οχι του χωρου μας μιστερ μου...ωπ!!!!..καινουργιο φρουτο μαν?.....
...ιχ?...που την τσιμπησες?....οχι του χωρου μας μιστερ μου...
perfectdate.gr μετα facebook μετα skype κ ας ελπισουμε να ερθει οντως......ιχ?...που την τσιμπησες?....
α μωρη πουτανα....ολα τα ξερεις...διχτυα παντου ε?....perfectdate.gr μετα facebook μετα skype κ ας ελπισουμε να ερθει οντως...
ειναι που μερικοι ορκιζονται οτι δε γαμαει κανεις απο ιντερνετ...
ελα σωπα σωπα....θα σε φτιαξει ο γκουρουολοι γαμουν σ αυτην την πολη εκτος απο μενα
....μιλησε κανεις?....ελα σωπα σωπα....θα σε φτιαξει ο γκουρου
ελα σωπα σωπα....θα σε φτιαξει ο γκουρου