Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Ρε που μπλέξαμε!!!! :o :o :o
Ρε που μπλέξαμε!!!! :o :o :o
Καλησπερα σε ολους!!!!Ρε μαγκες να ρωτησω...γινεται να μου στειλει καποιος πμ με τηλεφωνα απο κοπελες.....ειμαι νεος εδω και δεν γνωριζω πως να βρω τηλεφωνα απο ΚΑΛΕΣ κοπελες...ευχαριστω!!!!
λαθος . . . .
αυτη ειναι ιδια ..
με αυτην ...
εαν επικοινωνήσεις μαζι της σηταει 150 για μια ωρα , οποτε για αυτο ρωταω . . . . .
καλως ηρθες Πετρο!
ηδη, στο μειλ σου θα βρεις μια λιστα με 74 κοπελες που εχω προσωπικα δοκιμασει με σχολια, τηλεφωνα και υπηρεσιες. να πεις οτι εισαι απο τον Ελφτεξ ωστεν να παρεις το 37%έκπτωση που έχω και εγω στα κοριτσια.
ελπιζω να μεινεις ικανοποιημενος.
Καλησπέρα Elftex, αν δε σου κάνει κόπο στείλε και σε μένα τη λίστα σου, γιατί απο cg δεν έχω εμπειρία, μόνο από μασάζ. Σε ευχαριστώ. Bubaloo
αμα διαβαζες το θρεντ θα εβλεπες οτι εχουν αναφερθει πολλα & για τις δυο..Κάποιο σχόλιο...καλή , κακή , μούφα , κλπ.
Επίσης και για τη δεύτερη αγγελία , δεν την έχω ξαναδεί !
αμα διαβαζες το θρεντ θα εβλεπες οτι εχουν αναφερθει πολλα & για τις δυο..
ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..
λοιπον φιλε η δυο πρωτες αγγελιες ειναι η αρτεμης και στις 2 και η τριτη ειναι η χαρα ενγχειρισμενη τρανσ. ψαξτο λιγο στο φορουμ και θα βρεις πληροφοριες και κριτικες. να σου πω και ενα κολπακι, και για ολους τους καινουργιους γενικα.αν πατησεις, πανω στη λεξη forum που βρισκεται πανω δεξια στην οθονη σου τριτη λεξη απο τα δεξια και μπεις,μετα θα δεις ενα κενακι ασπρο πανω δεξια παλι, με ενα μεγενθυτικο φακο. αν πατησεις εκει χαρα, η αρτεμης η οτι αλλο θελεις να ψαξεις θα σου βγαλει πολλα. οκ? ;)OK...μη βαράς , απλά ρώτησα...το να βρίζεις δείχνει κάτι ?
αυτη τι ειναι παλι? εγχειρισμενη και αυτη, αλλα χωρις φωτο.
καλως ηρθες Πετρο!
ηδη, στο μειλ σου θα βρεις μια λιστα με 74 κοπελες που εχω προσωπικα δοκιμασει με σχολια, τηλεφωνα και υπηρεσιες. να πεις οτι εισαι απο τον Ελφτεξ ωστεν να παρεις το 37%έκπτωση που έχω και εγω στα κοριτσια.
[/quote
φιλε μου δεν μου εχει ερθει τιποτε δυστυχωσ........δεν ξαναπροσπαθεις...????
αυτη τι ειναι παλι? εγχειρισμενη και αυτη, αλλα χωρις φωτο.
αδερφε ξερεις γιατι δεν το βρηκες ε?γιατι ειναι μεσα στο μπαουλο αλλα απο πανω καθετε η χιονατη και οι 7 νανοι!καλως ηρθες Πετρο!
φιλε μου δεν μου εχει ερθει τιποτε δυστυχωσ........δεν ξαναπροσπαθεις...????