κασκαντεριλικι....αποτυχημενο
αν και ωραιο κοριτσι...0!!!!!!!!!!!
για γραφειο μοιαζει
κασκαντεριλικι....αποτυχημενο
αν και ωραιο κοριτσι...0!!!!!!!!!!!
στις φωτο δεν βρηκα κατι να ειναι οντως αυτη θα στειλω μαιλ
η 2η φωτο κατι μου θυμιζει ... κατι πρεπει να εχει αναφερθει εδω πριν απο αρκετο καιρο
Κανονισα μαζι της για Κυριακη ,νωριτερα δεν μπορουσε ,απαντα μονο στο τηλ,θα ενημερωσω σχετικα αν συναντηθω απο Δευτερα.η 2η φωτο κατι μου θυμιζει ... κατι πρεπει να εχει αναφερθει εδω πριν απο αρκετο καιρο
Νεο αιμα ? καμμια πληροφορια ? ισως δοκιμασω .
δωσε μας καμια ινφο ;)φίλε μου, ψιλομούφα είναι, την πηρα εγώ πρίν κανά μήνα περιπου, καμιά σχέση με φώτο,
στα 80 συμπεριλαμβανεται το owo kai to extraball ή πολλα ζηταω?Ναι!!! Διεκπεραιωτική με πολύ καλό social σε σημείο να τρώει λίγο χρόνο!!! Κάνει φούλ πρόγραμμα, κοντούλα ωραίο πρόσωπο!!! Δεν δέχεται γλωσσόφιλα και χύσιμο στο στόμα!!! 80 Ε αυστηρά για μία ώρα..... ούτε λεπτό παραπάνω!!! :S
δωσε μας καμια ινφο ;)
εμφανιση -υπηρεσιες -τιμες
είναι φοιτήτρια απο οτι μου είχε πει, και ότι γαμιέται καθαρά για τα λεφτά, επειδη έχουν οι γονείς της οικονομικό προβλημα,
Αυτή είναιη απάντηση σε μειλ που της είχα στείλει.
"Το δωρακι μου ειναι 100€. Δεν κανω πρωκτικο και δεν με χυνεις προσωπο και στομα..."
τελικά την πήρα, πρόσωπο ψιλοαδιάφρο, κ κορμί επίσης, πιπα καλή αλλα με προφύλαξη, είχε καλά στησίματα, κ δεν κοιτούσε ρολόι. θα εφευγε για την επαρχία μετά το τέλος των εξετάσεων. Αυτά μου είχε πει.
ωραιοςκ επίσης μόλις είδα ότι εγώ έχω άλλο νούμερο, όχι αυτό που γράφει στην αγγελία
η καρτελα χρηστη δεν ειναι ενθαρρυντικη
Όπου κι αν κοιτάξω η τύπισα έχει αγγελίες... αξίζει; ξέρει κανείς τίποτα;