makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
Thanx παμε για αλλα
Mαλλον εχετε μπλεξει τα μπουτια σας!!!!
Thanx παμε για αλλα
παιδια για μια μιλφ που περνει 90 ευρο για 2 ωρεσ που μπορω να την βρω?
παιδια για μια μιλφ που περνει 90 ευρο για 2 ωρεσ που μπορω να την βρω?
Αυτη ειναι η "θεια Ρανια"αυτή είναι άλλη ρε φίλε...
Αυτη ειναι η "θεια Ρανια"
milf ζητησε το παλικαρι
Αυτη ειναι η "θεια Ρανια"
milf ζητησε το παλικαρι
Εχω μιλησει μαζι της ψαχνει απο 35 και πανω.με τηνευκαιρία η "θεία Ράνια" τι λέει? έχεις ιδίαν εμπειρία?
Στο τηλεφωνο που μηλησα μαζι της μου φανηκε εντελως amateur.Την αποκαλω θεια Ρανια λογω της διαφορας ηληκιας(ειμαι 30),την παρακαλεσα παρα πολυ για να με δεχτει(θελει πελατες ανω των 35),και αυτο γιατι ψαχνω ενα amateur milf.Για περισσοτερες πληροφοριες απο Δευτερα.αυτη η θεια ρανια απο υπηρεσιες τι λεει , τα κανει ολλα??? και ποσο??
Στο τηλεφωνο που μηλησα μαζι της μου φανηκε εντελως amateur.Την αποκαλω θεια Ρανια λογω της διαφορας ηληκιας(ειμαι 30),την παρακαλεσα παρα πολυ για να με δεχτει(θελει πελατες ανω των 35),και αυτο γιατι ψαχνω ενα amateur milf.Για περισσοτερες πληροφοριες απο Δευτερα.
Απο mylistSorry φίλε, αλλά μου θυμίζεις τη διαφήμιση της καρτοκινητής στο bar- με την κάρτα και την "αρχαιολογία"κινητό!
Πάντα φιλικά.
Παρεμπιπτόντως η θεία Ράνια είναι αυτή από το adoos (η ξαπλωμένη) ή από το mylist (με το βρακί)?
Απο mylist
Τεραστια μου ειπε.Δεν την εχω παρει.Δευτερα ερχομαι Αθηνα,Δευτερα θα σου πω.απο βυζι τι λεει ? 3? 4? 5?
Τεραστια μου ειπε.Δεν την εχω παρει.Δευτερα ερχομαι Αθηνα,Δευτερα θα σου πω.
την παρακαλεσα παρα πολυ για να με δεχτει(θελει πελατες ανω των 35),και αυτο γιατι ψαχνω ενα amateur milf.Για περισσοτερες πληροφοριες απο Δευτερα.