Kostas9013
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το οτι συνήθως αργεί είναι κατά τη γνώμη μου πολύ αρνητικό.
Δεν υπαρχει βανεσσα στα 60. Βαλεντινα ναι αλλα στα 80ποια είναι η Βανέσσα στα 60€ ???
Δικέ μου δεν φταίει αυτή.Είμαι τρης άποψης ότι την αγορά την καθορίζει ο καταναλωτής.Για να τα ζητάει η βλάχα,σημαίνει ότι της τα δίνουν.Την πήρα τηλέφωνο εχθές απο περιεργεια και μιλούσε τόσο απαξιωτικά και μου έλεγε για τα διάφορα έξτρα πακέτα.Επίσης μου πετάει και μια μαλακία,ότι τάχα μου δήθεν δεν πηδιέται με τσίπηδες και όταν την ρώτησα γιατί μου το λέει αυτό,απάντησε με θράσος ότι και εγώ τσίπης είμαι γιατί δεν έχω κλείσει ακόμα ραντεβού.Άκουσε τα γαλλικά της,αλλά με το γάντι,δηαλδή ότι με τέτοια συμπεριφορά δεν πρόκειται να έχει πελατεία και ότι είναι πολύ κουβάς για τα λεφτά που ζητάει,ενώ την ίδια στιγμή έχει βρωμίσει μουνί ο τόπος με χαμηλότερες τιμές και με πολύ καλύτερη συμπεριφορά και διάθεση.Θα πρέπει αυτές να τρώνε μαύρο και να μην δίνουμε λεφτά ούτε καν για κασκαντεριλίκι ή για την ενημέρωση του σάιτ.Αυτά._στο τηλέφωνο με ξεκίνησε από απλό πρόγραμμα στα 80 (1 εκτόνωση) κ μετά +20 +20 +20
δε πα να βρει αλλού καρόιδο. επίσης δήλωσε 34ετών.
οι φωτος ειναι ολες μονο στις αγγελιες της....κασκαντερ το επομενο βημα...
Δικέ μου δεν φταίει αυτή.Είμαι τρης άποψης ότι την αγορά την καθορίζει ο καταναλωτής.Για να τα ζητάει η βλάχα,σημαίνει ότι της τα δίνουν.Την πήρα τηλέφωνο εχθές απο περιεργεια και μιλούσε τόσο απαξιωτικά και μου έλεγε για τα διάφορα έξτρα πακέτα.Επίσης μου πετάει και μια μαλακία,ότι τάχα μου δήθεν δεν πηδιέται με τσίπηδες και όταν την ρώτησα γιατί μου το λέει αυτό,απάντησε με θράσος ότι και εγώ τσίπης είμαι γιατί δεν έχω κλείσει ακόμα ραντεβού.Άκουσε τα γαλλικά της,αλλά με το γάντι,δηαλδή ότι με τέτοια συμπεριφορά δεν πρόκειται να έχει πελατεία και ότι είναι πολύ κουβάς για τα λεφτά που ζητάει,ενώ την ίδια στιγμή έχει βρωμίσει μουνί ο τόπος με χαμηλότερες τιμές και με πολύ καλύτερη συμπεριφορά και διάθεση.Θα πρέπει αυτές να τρώνε μαύρο και να μην δίνουμε λεφτά ούτε καν για κασκαντεριλίκι ή για την ενημέρωση του σάιτ.Αυτά._
Δικέ μου δεν φταίει αυτή.Είμαι τρης άποψης ότι την αγορά την καθορίζει ο καταναλωτής.Για να τα ζητάει η βλάχα,σημαίνει ότι της τα δίνουν.Την πήρα τηλέφωνο εχθές απο περιεργεια και μιλούσε τόσο απαξιωτικά και μου έλεγε για τα διάφορα έξτρα πακέτα.Επίσης μου πετάει και μια μαλακία,ότι τάχα μου δήθεν δεν πηδιέται με τσίπηδες και όταν την ρώτησα γιατί μου το λέει αυτό,απάντησε με θράσος ότι και εγώ τσίπης είμαι γιατί δεν έχω κλείσει ακόμα ραντεβού.Άκουσε τα γαλλικά της,αλλά με το γάντι,δηαλδή ότι με τέτοια συμπεριφορά δεν πρόκειται να έχει πελατεία και ότι είναι πολύ κουβάς για τα λεφτά που ζητάει,ενώ την ίδια στιγμή έχει βρωμίσει μουνί ο τόπος με χαμηλότερες τιμές και με πολύ καλύτερη συμπεριφορά και διάθεση.Θα πρέπει αυτές να τρώνε μαύρο και να μην δίνουμε λεφτά ούτε καν για κασκαντεριλίκι ή για την ενημέρωση του σάιτ.Αυτά._
Αν θέλεις κάποια που θα μπεί σπίτι σου,θα πλύνει το μουνί της,θα σε πάρει γρήγορα-γρήγορα να σε πάει στο κρεβάτι και να τελειώνει μαζί σου στο πεντάλεπτο πάρ'τη.Επίσης το μουνί της χάσκει και ο κώλος της είναι πολυταξιδεμένος.Να σκεφτείς ότι τελείωσα απλά για τις βυζάρες της,καθώς στο μουνί της δεν κατάλαβα τίποτα,αν και έχω ικανοποιητικξότατο παπάρι.
στο τηλέφωνο με ξεκίνησε από απλό πρόγραμμα στα 80 (1 εκτόνωση) κ μετά +20 +20 +20
δε πα να βρει αλλού καρόιδο. επίσης δήλωσε 34ετών.
μου θυμίζει έντονα αυτή τη πατσαβούρα που είχε πορωθεί κάποτε ο asymazeytos. Δικό της χώρο στην Ευελπίδων κ εκείνη, πήγαινες σε κέρναγε καφέ κ πηδούσες όσο άντεχες. μόνο που η μούρη της ήταν απαράδεκτη
οι αγγελίες της είχανε τίτλο 'PARE ME', ενώ κ αυτή το ίδιο. με κάθε επιφύλαξη
Δεν ειναι αυτη της Ευελπιδων. Αυτη τη λεγανε Στελλα ή κατι τετοιο. Η Λινα ειναι και αυτη καπου εκει κοντα στην Ευελπιδων και εχει αναφερθει παλαιοτερα οτι εκανε και χωρις προφυλαξη μουβι κωλο. Το εγραφε και η ιδια σε αγγελιες της.
Σωστά τα λέει ο Μιράκος ;) Άλλωστε η Στέλλα είναι ελλειποβαρής...
Δεν ειναι αυτη της Ευελπιδων. Αυτη τη λεγανε Στελλα ή κατι τετοιο. Η Λινα ειναι και αυτη καπου εκει κοντα στην Ευελπιδων και εχει αναφερθει παλαιοτερα οτι εκανε και χωρις προφυλαξη μουβι κωλο. Το εγραφε και η ιδια σε αγγελιες της.