δεν ανοιγει...ξαναπροσπαθησε...
spunky βγαλε τα www. και ανοιγει
εχει ξανααναφερθει εδω ειναι η 21 ουκρανιδα που κανει μασσαζ μονο σε ξενοδοχεια κα σε ωριμους κατα προτιμιση
τιποτα το ιδιαιτερο αν θυμαμαι καλα
δεν ανοιγει...ξαναπροσπαθησε...
2 φορες...μονο και μονο για τις βυζαρες που ειναι κτηνη...προγραμμα αδιαφορο...μονο για αρρωστακια με τα βυζια...
αληθινές φωτο δεν ξερω. 80€ 1ωρα 2 φορές. Κωλαρακι 100€ η ωρα.
Αληθινες φωτο?????? Την εχει παρει καποιος?
Αληθινες φωτο?????? Την εχει παρει καποιος?
2 φορες...μονο και μονο για τις βυζαρες που ειναι κτηνη...προγραμμα αδιαφορο...μονο για αρρωστακια με τα βυζια...
το δοκιμασα με την ελσα που την ελεγαν αλεξανδρα, το προγραμμα ουτε κρυο ουτε ζεστη,προσοχη στη συννενοηση γιατι ενω ρωτησα αν ηταν για μια εκτονωση στην ωρα μου απαντησαν οσες μπορεις θα τα βρουμε...ερχεται η κοπελλα η οποια ηταν ιδια με τις φωτο, μολις τελειωνει ο πρωτος γυρος πηγε να φυγει,δεν καταλαβα που πας της λεω...κι αρχιζει να μου λεει δεν ξερω με ποιον συννενοηθηκες κλπ...τελικα περασε το δικο μου αφου τος ξεχεσα στο τηλεφωνο....παραπονα μου εκανε και η κοπελα απο την κακη συννενοηση που εχει το γραφειο με τους πελατες για το ιδιο θεμα...συμπερασμα ειχα πολλα χρονια να παρω απο γραφειο και μαλλον θα κανω πολλα χρονια ξανα να δοκιμασω παλι...Αν δε με απατά η μνήμη μου, πρόκειται για γραφείο με αληθινές φωτογραφίες μεν μεγάλες ξεπέτες δε...
..ψαχνω,αλλα μπα....εχουμε καναν τετοιο εδω μεσα?
καλησπερα παιδες.τεταρτη αθηνα για 2 μερες..περιμενω τισ προτασει σας ως 90 ευρω
αν θες πες μια πληροφορια τι εννοεις περιεργη?σε τι δηλαδη?εκτος απο την εμφανιση που ειναι υποκειμενικο...ευχαριστω πολυΕχω απαντησει για αυτη...ειναι φρικιο κ ψυχολογικα περιεγη...ξυρισμενο μισο κεφαλι..σκουλαρικια παντου..!Μου ελεγε για τον γκομενο. Μενει μονη
..ψαχνω,αλλα μπα....
το μεσημερι,που ημουν στη γυρα,ολο βυζαρουδες ειδα στο δρομο...μου φαινεται θα την πω σε καμια ,και οτι κατσει...ειδος υπο εξαφανιση