alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δοκιμασε και περιμενουμε εντυπωσεις.Γεια σας μαγκες,ξερετε κατι για την κοπελα;
Πηρα τηλ και μου πε 80 την ωρα στο χωρο μου.
Δοκιμασε και περιμενουμε εντυπωσεις.Γεια σας μαγκες,ξερετε κατι για την κοπελα;
Πηρα τηλ και μου πε 80 την ωρα στο χωρο μου.
λαθος κανεις αδερφε...ειναι αλλες αυτες...οι αλβανιδες εξαφανιστηκαν πλακα πλακα...Οι αλβανιδες ειναι που έχουν κ ένα μπλογκ.......
φιλε σορυ δεν καταλαβα τι εννοεις,μακρια3 απο τους 4 μαρξ !!!!
Καλησπερα. Καποιος σοφος να δωσει τα φωτα του.
Ευχαριστω.
Καλή σας ημέρα.
Θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το FB της δεσποινίδος;
Ευχαριστώ
ενημερωση
καμια σχεση η φωτο να ξερετε ηρθε βεβαια ωραιο γκομενακι αλλα τιποτα το ιδιαιτερο στο σεξ
καμια σχεση με φωτο αδυνατη γυρω στο 1,70 μελαχροινη μικρο βυζι σχετικα ωραιο κολαρακι οχι ελευθερο στοματικο χωρις κολο νομιζω παιδια απο αλβανια αλλα δεν το παραδεχτηκε στα 85ευρο πριν 2 μηνες περιπουγια δωσε περισσοτερες πληροφοριες υπηρεσιες τιμουλα?και αν αγγιζει εστω και λιγο την φωτο....
85?...η τιμη μαζι με το χοτελ?....καμια σχεση με φωτο αδυνατη γυρω στο 1,70 μελαχροινη μικρο βυζι σχετικα ωραιο κολαρακι οχι ελευθερο στοματικο χωρις κολο νομιζω παιδια απο αλβανια αλλα δεν το παραδεχτηκε στα 85ευρο πριν 2 μηνες περιπου
οχι βεβαια85?...η τιμη μαζι με το χοτελ?....
καλα ξερω οτι ειμαι ξανθος οποτε χαζος, αλλα παλι δεν καταλαβα σορυ φιλε, χαχαχχχαχα, παντως σ ευχαριστω
καμια σχεση με φωτο αδυνατη γυρω στο 1,70 μελαχροινη μικρο βυζι σχετικα ωραιο κολαρακι οχι ελευθερο στοματικο χωρις κολο νομιζω παιδια απο αλβανια αλλα δεν το παραδεχτηκε στα 85ευρο πριν 2 μηνες περιπου
ναι εχω περασει και καλυτερα
1 φορα να υποθεσω σεξ?
συμπερασμα δεν τα αξιζει τα 85?
το μετανιωσες?