- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
χρόνια πολλά.
Καλή χρονιά αγαπητέ!
χρόνια πολλά.
ρε φιλε συζητηση κανουμε..στα αρχιδια μου για τις πουτσοτριχες,εκει κολλησες?μαζι σου να μην την γαμαει ο καθε βρωμιαρης..αν κ υποπτευομαι τις φωτο θα τις θελει για να την παιζει ο φουστης ο αντρας της ..αυτο εμενα που μου τη σπαει ειναι τ'ολο σκηνικο,ταξιδια,καμερες,αντρας,κλπ!!!κ να πω οτι το κανε κ για το χαβαλε της να το καταλαβω οτι εχει τοσες απαιτησεις!!!αλλα απ'τη στιγμη που θα της τα σκασεις ε σαλτα κ γαμησου μωρη καρια!!!δεν ξερω τι να πω,μπορει να μαι γω ο παραλογος..
ενώ δε μπορεί ο καθένας να βάλει μια οποιαδήποτε φώτο και να ξεμπερδεύει..Φίλε ο ανταγωνιστής δεν τα είπε όλα ...
Η Κυρία ζητάει γυμνή φώτο όχι μόνο για να δει αν έχεις τρίχες ή όχι αλλά και για το μέγεθος του οργάνου.
Αν είσαι μικροτσούτσουνος σε κόβει !!!
(Χα Χα Χα Sorry αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο τι γράφεται εδώ μέσα..
Εσύ στο δικό σου post έχεις δίκιο. Η φάση με την συγκεκριμένη αλλιώς άρχισε και αλλιώς εξελίχθηκε.
Απλά Υπάρχουν άλλες που από την αρχή πάνε έτσι και Αφού βρίσκουν Γιατί να μην το κάνουν ; )
γνωριζει κανεις κατι?
ρε παιδια τι παιζει εδω???
κανεις με εμπειρια ??
Κανεις καμια εμπειρια με τη συγκεκριμενη ???
Γεια σας και χρονια πολλα !!!
κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο να μας αναλυσει ??
Καποιος με εμπειρια να μας παρουσιασει την εικονιζομενη ??
Δεν ξέρω, αλλά οι φωτογραφίες φαίνονται καθαρές στο google.
Γενέθλια έχει σήμερα η ερώτησή σου τύπε, κλείνει ένα μήνα! Grin
Μια απόφαση είναι, όρμα στο μπάζο!! Undecided
Δεν ξέρω, αλλά οι φωτογραφίες φαίνονται καθαρές στο google.
Γνωρίζουμε κάτι για την κυρία?
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=207433-6&cityId=113&subcatId=65[/url]
μαγκες αυτην την ξερει κανενας....
Αν είναι να πας Ιαπωνία έχεις ελπίδες να γαμήσεις την μικρή!
που να το ξερω ρε μαγκες με τα σαπιοσαιτ που κυκλοφορουν ειμαι νεος εδω αν εχεται κατι να προτεινεται...παντως το τηλεφωνο το σηκωσε και ειπε 90 ευρω..
που να το ξερω ρε μαγκες με τα σαπιοσαιτ που κυκλοφορουν ειμαι νεος εδω αν εχεται κατι να προτεινεται...παντως το τηλεφωνο το σηκωσε και ειπε 90 ευρω..
Μουφα κλεμμενες φωτογραφιεςμαγκες αυτην την ξερει κανενας....