Dino arketa
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χρονια πολλα και απο εμενα!!!! Γαματε και χανομαστε!!!!
λιγο καθυστερημενες οι ευχες, αλλα καλιο αργα παρα ποτε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ρε αλανια!
γειά σου ρε φίλε. Χρόνια πολλά.
εχω την εντυπωση οτι ειναι αληθινη.ας πουνε και οι ποιο εμπειροι παικτες την αποψη τουςΓεια σας και χρονια πολλα !!!
κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο να μας αναλυσει ??
αληθινη ειναι...ειναι μαζι με μια αλλη, μελαχρινη, με κοντο αγοριστικο μαλλι...στα 70 ευρω νομιζω,με μια εκτονωση...εχω την εντυπωση οτι ειναι αληθινη.ας πουνε και οι ποιο εμπειροι παικτες την αποψη τους
Γεια σας και χρόνια πολλά.
Έχουμε τίποτα για την κυρία εκ Βουλγαριας????
εχεις εμπειρια μαζι της?αληθινη ειναι...ειναι μαζι με μια αλλη, μελαχρινη, με κοντο αγοριστικο μαλλι...στα 70 ευρω νομιζω,με μια εκτονωση...
για αυτην ξερουμε τιποτα
οχι...ειναι εκτος απο αυτα που ψαχνω...εχεις εμπειρια μαζι της?
70 ευρω,μια εκτονωση,και δευτερη μονο αν εισαι...γρηγορος στην πρωτη.. ...παιχτης που την συναντηση,τα εκλαψε..τα συμπερασματα δικα σου...Κανείς δεν ξέρει κάτι?????
πριν απο λιγο:70 ευρω για μια ωρα με 2 εκτονωσεις χωρις anal.στην ερωτηση μου για το στηθος της αν ειναι μεγαλο και αν ειναι χοντρουλα μου απαντησε ειναι αρκετα μεγαλο και οτι ειναι ζουμερη.εθνικοτητα δε ρωτησα γτ φανταζομαι το ζουμερη σημαινει χοντρηΓεια σας και χρονια πολλα !!!
κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο να μας αναλυσει ??
Κανείς δεν ξέρει κάτι?????
εχω την εντυπωση οτι ειναι αλβανιδα και οχι βουλγαρα
παιζει και με μια ξανθια και καλα πιπινι
ομως εχει κακη συμπεριφορα στο τηλεφωνο λες και της χρωστας .. ενα πραμα
για μενα ουστ
H Συγκεκριμένη δεν κάνει από αυτά. Το ότι λέει η κριτική ότι χύνει πολύ ισχύει αλλά μόνο κάτω από συνθήκες και όχι πάντοτε squirting.δοκιμασε κανεις απο εσας μαγκες?