heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
εμεις τα κανουμε σπανια..τεσπα αυτο ειναι αλλη κουβεντα..
τέσπα αμαρτωλέ, τεράστια κουβέντα είναι. έχει να κάνει με τη χαζή λαγνεία μας.
εμεις τα κανουμε σπανια..τεσπα αυτο ειναι αλλη κουβεντα..
Πρεπει να τους τη λες να το κλεινουν.. ειχε ερθει η αλλη και φωναζε δυνατα κιολας το προγραμα και τις τιμες.. και διπλα οικογενεια με παιδακια κλπ .. τι φωναζεις ρε ζώον που εισαι..? σπιτι σου?
[ Α την πουτανα. Εμενα μου ειπε ότι κολο δεν δινει γιατι ποναει πολύ. Αλλα πηρε κανονικο ακα με τελειωμα στο στομα. Παντως στο γλυψιμο χορευε τσιφτεντελι από την καυλα. Μας δουλευει η Μπολωνεζα. Μααααυρο στον Μαυρογιαλουρο.
[ Α την πουτανα. Εμενα μου ειπε ότι κολο δεν δινει γιατι ποναει πολύ. Αλλα πηρε κανονικο ακα με τελειωμα στο στομα. Παντως στο γλυψιμο χορευε τσιφτεντελι από την καυλα. Μας δουλευει η Μπολωνεζα. Μααααυρο στον Μαυρογιαλουρο.
είναι πουτάνα? δεν το περίμενα αυτό ....
το ρητό το ξέρετε: μην πιστεύεις πουτάνας λόγια και πούστη μοιρολόγια.
καλό βράδυ σε όλους
Αν θες γράψε και στον κατάλογο.χθεσινη συναντηση με τη Συλβια με οχι και τις καλυτερες εντυπωσεις. (αφου τρωγομουνα ).φωτο δε λεω γνησιες, αλλα απο προσωπο δε λεει και πολλα, απο πιπα δε λεει ΤΙΠΟΤΑ,(συμφωνουμε με το μαθηματικο εδω), απο συμμετοχη χμ... ετσι κι ετσι προς καθολου θα ελεγα ή αντε με λιγο σπρωξιμο, ΑΒΥΖΗ ΕΝΤΕΛΩΣ,(spunky συγνωμη), cim και cif δεν κανει και γενικα για μενα τα 120 ουτε τα δουλευει , ουτε τα αξιζει.
πολλα τηλεφωνα χτυπανε και ειναι ενοχλητικο κλπ κλπ.
το μονο θετικο ηταν οτι πηρα και κωλο και μαλλον ειναι στανταρ γιατι στα τηλεφωνα ελεγε full.
Ομοίως. ;)Χαχαχαχα . Οση ωρα εσεις παιζατε το πουλι σας εδώ ( συγνωμη μπάσκετ εννοουσα) εγω βρηκα με την πρωτη το πολωνεζακι. Αδυνατουλι, παιχνιδιαρικο και πολύ GFE. Και ακα εκανε (το εθεσε σαν θεμα καθαριοτητας). και δαχτυλακι μπηκε ( Ε μονο δαχτυλακι ειπα!) και στενο μουνακι . 120 για μια ωριτσα και με την κουβεντουλα πηγε σχεδόν 1,5 . Απ' ότι καταλαβα συνεργάζεται με γραφειο αλλα κανονιζει μονη της τα ραντεβού. Προτιμάει κεντρο ή ακομη καλυτερα Πατησιων 232 κοντα στον Αγιο Λουκα. Δεν είναι για στανταρακι αλλα σε λυγωνει με την φρεσκαδα της. Και όταν την ρωτησα μουπε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ . Ετσι ρε πουστη μου ... η εκδικηση των κοντων. Χαχαχαχαχα
φιλαρακι μηπως εισαι ψηλος??? γιατι ακουστικε οτι γουσταρη πολυ μονο τους κοντους..!!!! {πλακιτσα!!!}χθεσινη συναντηση με τη Συλβια με οχι και τις καλυτερες εντυπωσεις. (αφου τρωγομουνα ).φωτο δε λεω γνησιες, αλλα απο προσωπο δε λεει και πολλα, απο πιπα δε λεει ΤΙΠΟΤΑ,(συμφωνουμε με το μαθηματικο εδω), απο συμμετοχη χμ... ετσι κι ετσι προς καθολου θα ελεγα ή αντε με λιγο σπρωξιμο, ΑΒΥΖΗ ΕΝΤΕΛΩΣ,(spunky συγνωμη), cim και cif δεν κανει και γενικα για μενα τα 120 ουτε τα δουλευει , ουτε τα αξιζει.
το μονο θετικο ηταν οτι πηρα και κωλο και μαλλον ειναι στανταρ γιατι στα τηλεφωνα ελεγε full.
χθεσινη συναντηση με τη Συλβια με οχι και τις καλυτερες εντυπωσεις. (αφου τρωγομουνα ).φωτο δε λεω γνησιες, αλλα απο προσωπο δε λεει και πολλα, απο πιπα δε λεει ΤΙΠΟΤΑ,(συμφωνουμε με το μαθηματικο εδω), απο συμμετοχη χμ... ετσι κι ετσι προς καθολου θα ελεγα ή αντε με λιγο σπρωξιμο, ΑΒΥΖΗ ΕΝΤΕΛΩΣ,(spunky συγνωμη), cim και cif δεν κανει και γενικα για μενα τα 120 ουτε τα δουλευει , ουτε τα αξιζει.
το ρητο το λεει αναποδα.Πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια
Ασε τα ρητα και τις παροιμιες. Μας τα πηρε χοντρα η Μπολωνεζα. Ουτε εγω ευχαριστηυθηκα ουτε ο Πητερκλπ. Και καλ αυτος είναι ψηλος και αμυαλος ( όπως λεει η παροιμια) εγω όμως ? Παει το πατινι στην ανηφορα ? Δεν παει !
εχει και αυτην την αγγελια
θα σε κανω νταντα στο κωλιο...Ασε τα ρητα και τις παροιμιες. Μας τα πηρε χοντρα η Μπολωνεζα. Ουτε εγω ευχαριστηυθηκα ουτε ο Πητερκλπ. Και καλ αυτος είναι ψηλος και αμυαλος ( όπως λεει η παροιμια) εγω όμως ? Παει το πατινι στην ανηφορα ? Δεν παει !
μακριά παίκτες....πέταξα 70 ευρώ + χοτέλι...προ διετίας....
εμφάνιση σκατά, σέρβις σκατά...
δεν μπορώ να πιστέψω ότι δουλεύει ακόμη, ρε πούστη μου!!!!!!!!!!!!
η αλλη εχει εξελιχθει σε πολυ εκφυλο πραγμα..... θα μαι πανω σε 10 μερες παλι. αλλα το μαλλι της θαναι ξανθο αυτη την φορα. νιου λουκσυντροφε Μikeκλπ. κατσε καλα. Η Συλβια ηταν για προπονηση. Περιμενω το συστημενο με βιογραφικο. Μερες πουναι να γιορτάσουμε κι εμεις οι κοντοι.
η αλλη εχει εξελιχθει σε πολυ εκφυλο πραγμα..... θα μαι πανω σε 10 μερες παλι. αλλα το μαλλι της θαναι ξανθο αυτη την φορα. νιου λουκ
ελενα!!!!νεο φρουτο ατσεκαριστο!!!!απο new entry γραφειο!!!συναδερφοι,εχει κανεις καμια προταση για κανα κοριτσακι νεο που να μην ειναι και πολυ γνωστο για αποψε; Θα ειμαι υποχρεως