PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
παιδιά έχει πάρει κανείς την Κριστίν γιατί λέω να την πάρω. Άν κάποιος έχει γνώση ας πει.
Πάρτην τηλέφωνο φωτό μούφες όλες και διαφορετικές.
παιδιά έχει πάρει κανείς την Κριστίν γιατί λέω να την πάρω. Άν κάποιος έχει γνώση ας πει.
Μπα, δεν το νομιζω, εκτος και εαν εχεις, προσωπικη αποψη !!!
Οι φωτό είναι μούφα και ανήκουν σ'αυτή. Αν αυτή σου φαίνεται τράβελος πρέπει να κοιτάξεις τα μάτια σου.
22 με τετοια προσοντα και 80ευρω κατι βρωμαγε
τελικα οχι μονο μυρισε αλλα βρωμισε κιολας !!
προτεινω μια ιδεα παντος !!
για μια εβδομαδα να βγουμε ολοι παγανια .... να στιγματησουμε πιες ειναι οι fake ... και οπως ερχοντε στα ξενοδοχεια να τισ στελνουμε πισω οπως ηρθαν .... να τισ κανουμε να γυρνανε γυρω γυρω την αθηνα
ετσι για να μη μας περνανε για μαλακες !! χοχοχο
αυτο απανταει στα email:
geia sou
to onoma mou eine Alexia, eimai 25 xronon, Ellinida, melaxrini
1 ora 120 eyro
kanoniko programma
sex se diaforetikes staseis.
69
eleythero glypsimo
filia
teleioma sto stoma h soma
eleytheres ektonoseis
glypsimo mexri na xyso
masaz kai tantra masaz
h se diko sou xoro h hotel
fotografies sto blog mou
οι φωτογραφιες της μου θυμιζουν την Αλεξαντρα να πω την αληθεια μου
και η Αλεξαντρα δεν ειναι ελληνιδα...
δουλευει η αντωνια πλεον ανεξαρτητη ?αυτη θα έρθει
τα έχουμε γράψει 100 φορές ...
Τύπε δεν έχω πάρε δώσε με τράβελους. Είπα μόνο τη γνώμη μου βλέποντας τη φώτο.
Εσύ πρέπει να κοιτάξεις τα γούστα σου!
Η τύπισσα που έσκασες στο λινκ εκτός του σώματος που είναι καλό, το πρόσωπό της αντροφέρνει! Δε με νοιάζει αν την έβαλαν στο πλειμπόϊ, αντροφέρνει! Τετράγωνη μάπα, κακό φρύδι που κοιτάει προς τα κάτω, σαγόνι απο κακό του james bond και ελαφρά πιο σκούρο δέρμα στην περιοχή του γενακακίου. Αν όλα αυτα τα παρατηρήσω σε μια φωτο αγγελίας που κρύβονται και τα μάτια, μου αρκεί για να μην ασχοληθώ ποτέ!
Μα ειναι δυνατον?Σε λιγο θα ανεβασει αγγελια και η Λουκα...απογνωση το λένε στο χωριό μου!
Φανταζεσαι να την παρεις και να σκασει μυτη ο Κωνσταντινος Βεντουρας και ο Κατμαν...όπως έχει αναφερθεί πρώην θαμώνας της ανίιτας πάνια, μια ξεδοντιάρα αν θυμάστε
Ωχ, που τους θυμηθήκατε ρε παιδιά; Ή να βγει ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι!!Φανταζεσαι να την παρεις και να σκασει μυτη ο Κωνσταντινος Βεντουρας και ο Κατμαν...
όπως έχει αναφερθεί πρώην θαμώνας της ανίιτας πάνια, μια ξεδοντιάρα αν θυμάστε
Παντως σου προκαλει την αισθηση υποτακτικης που αφηνετε στα χερια σου να την ξεσκισεις με διαφορους αυταρχικους τροπους ,(τετοια εμφανιση εχουν )αλλα αυτη ουτε ακαποτο δεν κανει ουτε πισω πορτα δινει
Καθώς ισχύουν τα λεγόμενα του συναδέλφου...και έχοντας η νεαρά έκθεση στην τιβί..θεωρώ παράληψη του site να μην την συμπεριλάβουν στο "Ελληνίδες Διάσημες"
απογνωση το λένε στο χωριό μου!