slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
γυναικα 30Ρε παιδια αυτην εδω την έχει πα΄ρει κάποιος?οι φωτο ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα?ειναι όντως petite οπως φαινεται η θα μου έρθει κανα θηριο?
γυναικα 30Ρε παιδια αυτην εδω την έχει πα΄ρει κάποιος?οι φωτο ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα?ειναι όντως petite οπως φαινεται η θα μου έρθει κανα θηριο?
η ίδια εδώ:
κι εδώ:
τα συμπεράσματα δικά σου
γραφειο.Για τράβελο τον κόβω.
σαβρα ειναι ι δεν λεει ????????????????????/
Για τράβελο τον κόβω.
γυναικα 30
ναι πριν από 10 χρόνια. Την είχα πάρει, διερευνώντας τα όριά μου. Δεν πέρασα και άσχημα, ίσως επειδή είχα κρατήσει πολύ χαμηλά τις προσδοκίες. Πολυλογού ..................................
εχω την εντυπωση πως μονη η φωτο με το κολλαν ειναι δικη της (σιγουρα αυτη ειναι),η αλλη μου φαινεται μουφα...καλη για πολυ δυνατα γαμισια και απο κωλο!!!αντεχει και δεχεται πολλα και mouth fucking...για μια φορα ειναι καλα πιστευω γιατι βγαζει προστυχα γουστα και εχει καλο σωματακι..προσωπο ομως τιποτα..αλλα ειπαμε,για μια φορα στα λεφτα που ειναι και με τις υπηρεσιες της προσωπικα πιστευω αξιζει..εχω τιμησει twice!!!γυναικα 30
Για τράβελο τον κόβω.
καλή η ενημέρωση σου φίλε gavriil, αλλά μισή
στη σελίδα υπάρχει απλά ένα mail. Έτσι επικοινώνησες μαζί της;
η κοπέλα προσφέρει μασάζ, αλλά οι υπόλοιπες υπηρεσίες;
Ελέυθερο στοματικό κάνει;
Δεύτερη εκτόνωση;
Ελληνίδα;
ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται, σώμα λαμπάδα, τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες, αλλά ακριβή...
τεςπα, ο καθένας αποφασίζει