PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πέντε ημέρες παλεύω να διαλέξω μία και δεν μπορώ. Η μία μου μυρίζει ή άλλη μου βρωμά. Γεράματα ...............
Πες καλύτερα εκλεκτικότητα..
Πέντε ημέρες παλεύω να διαλέξω μία και δεν μπορώ. Η μία μου μυρίζει ή άλλη μου βρωμά. Γεράματα ...............
αλλα ειναι οντως εκλεκτικοτητα η αρχιζουμε και στραβωνουμε ??????Πες καλύτερα εκλεκτικότητα..
αλλα ειναι οντως εκλεκτικοτητα η αρχιζουμε και στραβωνουμε ??????
Δικηγορε μου μια ερωτηση μονο....το american pie το εχεις δει?Πέντε ημέρες παλεύω να διαλέξω μία και δεν μπορώ. Η μία μου μυρίζει ή άλλη μου βρωμά. Γεράματα ...............
αλλα ειναι οντως εκλεκτικοτητα η αρχιζουμε και στραβωνουμε ??????
Δικηγορε μου μια ερωτηση μονο....το american pie το εχεις δει?
εαν λοιπον σου πω οτι υπαρχει σε στουντιο η " stiflers mom" σε καλυπτω....?ναι φίλε μου το έχω δει. όπως και τη γυναίκα του 5ου ορόφου ...
εαν λοιπον σου πω οτι υπαρχει σε στουντιο η " stiflers mom" σε καλυπτω....?
μα τι αλλο οτι ισως ολα αρχιζουν να μας "βρωμανε" ???Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εκλεκτικότητα, ίσως, μπορεί και βαρεμάρα. Όταν λές στράβωμα, τι εννοείς ακριβώς?
μα τι αλλο οτι ισως ολα αρχιζουν να μας "βρωμανε" ???
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.........
Ειπες την σωστη λεξη αλλα αντε τωρα να βρεις υποκαταστατοκορεσμός φίλε. αλλαγή παραδείγματος μας χρειάζεται. φαντάσου ότι και η olla ή τίποτε με άφησε ψιλοαδιάφορο.
κρίμα, γιατί στην φωτό φαίνεται κάπως ορεκτική....
ευχαριστώ
Ιδεα μου η' αυτη εδω φαινεται πολυ καλο μουνι?
Καλα δεν ειναι και τοσο κορμαρα η σασσα. Ειδικα γυμνη.. Μονο το μποι εχει. Αυτη φαινεται μοντελοιδεςσωστή η ιδέα σου. Και η σάσσα κορμάρα είναι. αλλά αυτό το γραφείο έχει ένα ζήτημα με έπιπλα και παλτά (προσωπική άποψη).
Καλα δεν ειναι και τοσο κορμαρα η σασσα. Ειδικα γυμνη.. Μονο το μποι εχει. Αυτη φαινεται μοντελοιδες
από αυτό το γραφείο έχω πάρει εύα, σάσσα και άννα. άλλο δεν παίρνω, δώσαμε, δώσαμε.
χαιρετισμούς.