gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που να ξερεις τι γινεται πισω απο το γραφειο ...μπορει να τους τσιμπουκωνει και καμια...Άρα την έχουν πεσμένη και όχι όρθια?
που να ξερεις τι γινεται πισω απο το γραφειο ...μπορει να τους τσιμπουκωνει και καμια...Άρα την έχουν πεσμένη και όχι όρθια?
+1 αυτο ειπα και αυτη ειναι η αληθεια!πως ολα ρε φιλε???
ο alpula γραφει ""150 η ωρα με extra ball,δεν δεχεται anal,ολα με σκουφακι,στειλτε mail και τσακωστε τηλεφωνακι!""..
η Mina/SexyNikol/Emma ήταν μέλος ακόμη και εδώ μέσα
Φίλε μου κι όμως και εμένα δεν μου άρεσε πολύ στο πρόσωπο από τη φωτό, αλλά όταν την είδα από κοντά καμία σχέση...είναι πανέμορφη!!! Όσο για την καταγωγή είναι από Ουγκάντα, ήταν πεντακάθαρη και τα έκανε όλα με σκουφάκι...Ρε συ Βοno, η μαυρούκα από κορμί σκίζει, το πρόσωπο εμένα με αγριεύει λίγο, αλλά το πιο βασικό είναι πως αν είναι από Αφρική (μην μου πεις πως είναι Σουηδέζα ή έστω Αμερικάνα!) είναι οροθετική σε ποσοστό 50% κατά Μ.Ο.
Το ρίσκο το σκέφτηκες καλά;
Δεν μας τα λες καλα !!!!
Καποιος Καπου Καποτε !!!!
Κανενα τηλεφωνακι εχεις η μαλακιες για να περναει η ωρα !!!
Σορρυ μαγκες ηταν κλειστα τα φωτα και δεν φαινετε το κοριτσι στην φωτο !!!
Μονο μαυρο φοντο βγηκε !!! :'(
Γιατί?....οταν μιλάμε για πουτάνες...παπαριές δεν λέμε????δεν αφηνετε τα οφτοπικ και τις παπαριες?
ρε παιδια εδω΄υπάρχει ενας ερωτας μεγάλος....κανα σημείο επαφής?????Ενδιαφέρον είναι αλλά μήπως και μετά το Penthouse αυτή ζητάει 4 το δίωρο!!
Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται!!
Ρε το εσκορτνιούς έχει καμιά 20αριά Ρωσιδάρες μή σου πω καλλίτερες που φιλοξενεί το ευαγές ίδρυμα της πλατείας του ήρωα με 200 την ώρα, καλά που υπάρχουν κι αυτές δηλαδή και συγκρατούν τις τιμές, αν υποθέσουμε πως το 200άρι είναι καλή τιμή.
ti ζηταω ο φτωχος ενα αριθμο τηλ.ρε παιδια εδω΄υπάρχει ενας ερωτας μεγάλος....κανα σημείο επαφής?????
πως θα το βρω το τεμαχιο???
Δεν ειμαστε off topic Ομορφοπαιδο !!!δεν αφηνετε τα οφτοπικ και τις παπαριες?
εχουν ανοιξει