Επισκέπτης
δες τις κριτικες εδωΓια ποση ωρα ειναι τα 50ευρω? Αξιζει?
δες τις κριτικες εδωΓια ποση ωρα ειναι τα 50ευρω? Αξιζει?
Ευα38.....τί θυμηθηκες τωρα ρε φιλε....
Εντυπωση μου εχει κανει με την ευα οτι δεν εχει ακουστει κατι εναντιον της
Ολοι ευχαριστημενοι ειμαστε απο το ευακι....ή που μας δουλευε ολους ή τοσο μεγαλη λατρεια ειχε και εχει στον θεο πουτσο
Για μενα ειναι το callgirl που εχω παρει περισσοτερο απ ολες και εχω μεινει καταευχαριστημενος
Καλησπερα συναδελφοι υπαρχει καπου τηλ η αλλος τροπος επικοινωνιας με την ελληνιδα milf ναντια?
Έχει πάρει κανείς; Αληθινές φωτογραφίες λέει...
ελεος!!!!!το δινει συναγωιστης μολις 4 γραμμες πανω απο το ποσταρισμα σου!!δλδ τι να πει κανεις???Καλησπερα συναδελφοι υπαρχει καπου τηλ η αλλος τροπος επικοινωνιας με την ελληνιδα milf ναντια?
καμια σχεση η μια με την αλλη,τοσο ηλικιακα,οσο κι εμφανισιακα!!!η Ναντια με τα 5 ειναι για 1 ωρα η Αννιτα με τα 80 για 2 και βαλε...κι οι 2 τιμανε καθε ευρωπουλακι (προσωπικη μου γνωμη) που παιρνουν....η Ναντια θυμιζει περισσοετρο την γειτονισα που θες να πηδηξεις η την μανα φιλου πουχεις απωθημενο!!! στα νιατα της θα σπαγε πουτσες...Επισης μια απορια!
Ποια να παρω ναντια η αννιτα?
Βεβαια το γουστο ειναι υποκειμενικο στον καθενα αλλα θα θελα νακουσω γνωμες
Εκτος βεβαια απ το κοστος που απο οτι διαβαζω στις κριτικες ειναι αρκεα χαμηλα
αστερι !!!!!!!!Ε οχι και να λεμε μπαζο την Ευα38. Ηταν γυναικα με τα ολα της (καλη της ωρα οπου και ναναι). 30 τοσες κριτικες καλες και τωρα θυμηθηκαμε οτι ειναι μπαζο ?
Μακάρι να ήταν 5...... Ο δαίμων του τυπογρφείου.....καμια σχεση η μια με την αλλη,τοσο ηλικιακα,οσο κι εμφανισιακα!!!η Ναντια με τα 5 ειναι για 1 ωρα η Αννιτα με τα 80 για 2 και βαλε...κι οι 2 τιμανε καθε ευρωπουλακι (προσωπικη μου γνωμη) που παιρνουν....η Ναντια θυμιζει περισσοετρο την γειτονισα που θες να πηδηξεις η την μανα φιλου πουχεις απωθημενο!!! στα νιατα της θα σπαγε πουτσες...
Ε οχι και να λεμε μπαζο την Ευα38. Ηταν γυναικα με τα ολα της (καλη της ωρα οπου και ναναι). 30 τοσες κριτικες καλες και τωρα θυμηθηκαμε οτι ειναι μπαζο ?
Βλέπω έφαγε κόσμος αρκετός την Ελενα.
Οποιος ειναι λάτρης του milf προτείνεται . Ειναι φίλη της Ανιας μια άλλης Ρωσίδας που έχει συζητηθεί.
Beautiful.
ακριβως φιλε μου!!!!Μακάρι να ήταν 5...... Ο δαίμων του τυπογρφείου.....
η Νάντια ηταν 50 2 ώρες ποτε προλαβατε και την χαλασατε? (γιατί με 100 το 2ορο παίρνεις την Ουκρανή Άντζελα που είναι 1000 καλύτερη)καμια σχεση η μια με την αλλη,τοσο ηλικιακα,οσο κι εμφανισιακα!!!η Ναντια με τα 5 ειναι για 1 ωρα η Αννιτα με τα 80 για 2 και βαλε...κι οι 2 τιμανε καθε ευρωπουλακι (προσωπικη μου γνωμη) που παιρνουν....η Ναντια θυμιζει περισσοετρο την γειτονισα που θες να πηδηξεις η την μανα φιλου πουχεις απωθημενο!!! στα νιατα της θα σπαγε πουτσες...
προφανως επειδη η Ευα ηταν πολυ κυρια και στο τελος πολυ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ θα φαγε ακυρο ο τυπος κι εχει απωθημενα....Μην του δίνεις σημασία... Του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ο συνάδερφος .. αντίδραση για την αντίδραση χωρίς κανένα νόημα
καμια σχεση η μια με την αλλη,τοσο ηλικιακα,οσο κι εμφανισιακα!!!η Ναντια με τα 5 ειναι για 1 ωρα η Αννιτα με τα 80 για 2 και βαλε...κι οι 2 τιμανε καθε ευρωπουλακι (προσωπικη μου γνωμη) που παιρνουν....η Ναντια θυμιζει περισσοετρο την γειτονισα που θες να πηδηξεις η την μανα φιλου πουχεις απωθημενο!!! στα νιατα της θα σπαγε πουτσες...