πίπα μόνο και χύσιμο στο στόμα
οκ
γιατι ετσι οπως το εγραψες ηταν λιγο εως πολυ παρεξηγησιμο.
ευχαριστω
πίπα μόνο και χύσιμο στο στόμα
Μιας και ολοι ρωτανε !!!
Αυτο το μουνι δεν το εχει παρει κανενας γαμω το κερατο μου το τραγιο !!!
Sorry ρε Παιχτες αλλα αν το ειχα παρει η αν μπορουσα να επικοινωνησω θα ρωταγα εδω μεσα !!!Εσύ το έχεις δοκιμάσει?...δείχνει πολύ καλό....αλλά από service??????
Ε, ας την ξεροχυσουμε ολοι τοτε απο εδω μεσα.Sorry ρε Παιχτες αλλα αν το ειχα παρει η αν μπορουσα να επικοινωνησω θα ρωταγα εδω μεσα !!!
Ρε μάγκες, έχουμε γνώμες για αυτή την Εύα? Αξίζει? Ψήνομαι...
ευχαριστώ!
Συνάντηση με την κυρια Τρίτη μεσημέρι Lacoba hotel. Μέτρια προς καλή εμφανησιακά αλλά πάρα πολύ καλή στο κρεβάτι. Δεν κάνει a-level αλλά τα υπόλοιπα χωρις καπέλο. Σε γενικές γραμμές vfm 100€ η ταρίφα. και χωρις παζάρια. Ελληνίδα
λοιπόν .. συνάντησα την αρτέμιδα για δεύτερη φορά ... δεν είχε καμμία σχέση με την πρώτη φορά και γενικά ήταν σαν να προσπαθεί να αποφύγει το όλο σκηνικό και να με ξενερώσει ... θα αναφέρω ενδεικτικά ότι την πεολειχία ίσα που κατάλαβα ότι μου τον ακούμπησε με τη γλώσσα ... δεν με άφησε να την φιλήσω στο στόμα ... μου είπε ότι περιμένει όπου να ναι να έχει περίοδο και είναι κάπως .. ναι ρε κούκλα αλλά αν είσαι κάπως κάνε ένα διάλειμμα αυτές τις μέρες μέχρι να γίνεις καλά ... γενικά απογοητεύτηκα και δεν το περίμενα ... δεν ξέρω αν είχε να κάνει με μένα προσωπικά ή αν το κάνει με όλους ... αλλά αν το κάνει και με άλλους καλό θα ήταν να αποφύγετε συνάντηση μαζί της αυτές τις μέρες .. κι αν το κάνει γενικά να αποφύγετε γενικά δεύτερη συνάντηση.... θα ήθελα αν κάποιος την έχει συναντήσει αυτές τις μέρες να μας πει αν ήταν όλα καλά ή αν ήταν έτσι ειδικά μαζί μου
μάγκες τελικά δοκίμασα και εγώ...συνάντηση στο midas πριν μερικές μέρες.
Όπως είπε και ο φίλος, 100% Ελληνίδα, πολύ φιλότιμη, ευχάριστη και πρόθυμη. Μέτρια εμφανισιακά. Στα 100 euros, περιέχονται όλα (ακάποτο bj, CIF, CIM κτλ) εκτός από κουλούρι.
Γενικά το value for money θα το χαρακτήριζα πολύ καλό.
+ τα μπυροκοίλια τηςΜπορεί να είναι όντως καλή....αλλά 38 ετών ???? Είναι πλέον στο μεταίχμιο του να πληρώνει κανένα τεκνό να την γαμάει. Και όχι να την πληρώνουν για να γαμιέται. Καλή μόνο για ηλικίες 18-25 και κουνελάκια.
Η αποψη σου εχει προφανως βαρυνουσα σημασια για την συγκεκριμενη καθοτι εχει αναφερθει με πολυ κολακεθτικα σχολια στο προσφατο παρελθον. Οχι αν και οπως ξερεις την εχω στην λιστα δεν την εχω παρει ακομα και συμφωνα με τα λεγομενα σου θα το τρεναρω λιγο.
+ τα μπυροκοίλια της
Βάλε και τις ραγάδες στην κοιλιά.....Καλύτερα θα περάσεις μαζί της με καμμία μπύρα και μία καλή ποικιλία. Είπαμε να γαμήσουμε όχι να γίνουμε φίλοι!!!!!!
Φιλενάδες έχουμε......και παρέες για μπυρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί να είναι όντως καλή....αλλά 38 ετών ???? Είναι πλέον στο μεταίχμιο του να πληρώνει κανένα τεκνό να την γαμάει. Και όχι να την πληρώνουν για να γαμιέται. Καλή μόνο για ηλικίες 18-25 και κουνελάκια.
Μπορεις να γίνεις ποιό συγκεκριμένος στο κουνελάκια? Δηλ. όσες φορές αντέχεις?