Και γω καπου εκει καταληγω τωρα τελευταια. Ενα 50αρι για ενα καλο γαμησι με 45αρα και ας μην ειναι και σαν αυτην. Τελικα η κατηγορια ανεξαρτητες milf cg ειναι αυτη που συνηθως περνας παντα καλα τυπε. Καπου εκει κατεληξα δηλαδη. Τις πιτσιρικες τελικα δεν τις μπορω. Και πολλα λεφτα, και δεν ξερουν που τους πανε τα τεσσερα. ;)
Έχω χρόνια αποχή από τα μπουρδέλα και το call-girling τύπε εξαιτίας πιρφοροενασχολήσεών μου και επένδυσης ελεύθερου χρόνου σε τράβελινγκ... Έχω καταλήξει όμως ότι στον αγοραίο έρωτα 2 πράγματα αξίζουν:
1)Να πηγαίνεις με τα φιλαράκια σου Μετάξι ή Φυλής για να έχεις αναμνήσεις, να γαμάς ή να πιπώνεις με 10ρικα και 20ρικα και μετά να τρως σουβλάκια και να πίνεις την Κοκακολίτσα σου τα μεσημέρια στην Αθήνα απολαμβάνοντας την παρακμιακή αλλά συνάμα και γοητευτική πόλη μας.
2)Να γαμάς call-girls ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ Χ-Ρ-Ο-Ν-Ο!!! Τί να την κάνεις την πιο εμφανήσιμη γκομενίτσα που στο κρεββάτι σε βλέπει σαν πορτοφόλα και σου λέει "μη αυτό, μη εκείνο" κι εσύ κάθεσαι σαν μαλάκας και την ακούς και σου παίρνει και τα κατοστάρικα. Αν υπάρχει μια ανεξάρτητη μιλφ καλή απλά ή και μέτρια που δίνει μια τίμια πρόταση με μουνί και κώλο για μερικές ωρίτσες σεξ χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο φίλε... 2 ώρες να την γαμάς μόνο, εσύ κι εκείνη!