Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Τι ειναι τούτο;σόρρυ ποιά είναι η μαμά μαρία? γιατί γκουγκλάροντας το κινητό της αυτής που έβαλες, μου έβγαλε μια σέξυ μαμά (μαρία......)
Τι ειναι τούτο;σόρρυ ποιά είναι η μαμά μαρία? γιατί γκουγκλάροντας το κινητό της αυτής που έβαλες, μου έβγαλε μια σέξυ μαμά (μαρία......)
Τι ειναι τούτο;
απο την εκθεση επιπλων του συγκεκριμενου γραφειου.Καλησπέρα σύντροφοι. Ελπίζω ότι είσαστε όλοι καλά (στο μέτρο του δυνατού).
Χαζεύοντας βρήκα αυτό:
Βεβαίως, είναι από το γνωστό εργοστάσιο ελάχιστα κινούμενων επίπλων (μαμά μαρία, αννούλα κ.λπ.).
Ξέρει κανείς κάτι?
Ευχαριστώ.
συγνωμη ρε παιδια η μανουρα γινεται εαν η μουρη της λιουμπας ειναι ομορφη η αποδεκτη η????????? δεν εχω καταλαβει.επι προσωπικου δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου χωρις αυτο να σημαινει οτι και στους υπολοιπους θαναι ετσιΟι απόψεις διίστανται . Ο πήτ την είπε Μητσοτάκη και οφείλω να πω πως τον εμπιστεύομαι λόγω ......εξαιρετικών επιλογών εκτός εκείνου του 50ρικου που έφαγε φόλα .
Η κάνω λάθος mike?
κάτι που εντόπισε ο συνάδελφος heimweh
το οποίο όμως φοβάμαι ότι συμπίπτει με αυτό εδώ
μιας και μια φώτο απο τις κριτικές παίζει εδώ
(μαρία με το ίδιο τηλ)
συγνωμη ρε παιδια η μανουρα γινεται εαν η μουρη της λιουμπας ειναι ομορφη η αποδεκτη η????????? δεν εχω καταλαβει.επι προσωπικου δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου χωρις αυτο να σημαινει οτι και στους υπολοιπους θαναι ετσι
παρτουζες κομμενες για κανα μηνα. παραμεγαλωσαεγω καζουρα κανω παντως. για ποιο προσωπικό μιλας;
σε χαλασαν τα μασαζακια μου φαινεται εσενα.
πλακα κανω ετσι...
δεχεται σπιτι της λεμεεεεε. τι κιτρινο οχημα μου λες?
Μπορεί να έτυχε να μην έκανε μπάνιο μαζί σου.
Εγώ ξέρω ότι κάνει μπάνιο τρείς φορές την ημέρα.
Ξέρεις πολλά για την συγκεκριμένη.Πώς κι έτσι;
ξερει καποιος κατι γι αυτο φαινεται καλο
ξερει καποιος κατι γι αυτο φαινεται καλο
...σεξυ καυτο μωρο με βυζαρες....απο την ελλη29 το πηρε το σλογκαν?
to try or not to try ιδου η απορια κανεις να εχει δοκιμασει το μιλφειγ τουτον
απο την εκθεση επιπλων του συγκεκριμενου γραφειου.
να εισαι καλα φιλε ακυρο για αυτηνΔεν εψαξα σωστα το siteEγω δεν ξερω παντος!!!
Αυτοι ομως....