κανείς ρε παιδία;;;;;ρε παιδία καλημέρα, πως και δεν εχει γραφτεί κάτι για την Ελένη εδώ ;
επειδή είναι μοναδική ;;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κανείς ρε παιδία;;;;;ρε παιδία καλημέρα, πως και δεν εχει γραφτεί κάτι για την Ελένη εδώ ;
επειδή είναι μοναδική ;;;
για το κομμάτι πάντως δε ξέρουμε τίποτα?
κ επειδη o γιατρος εβαλε υψηλες τιμες, αν κ επειτα προσπαθησε να το διορθωσει
80 φουλ προγραμμα..
στα 80, πρόθυμη, αρκετά μεγάλη κοιλιά.
συναγωνιστες νεος στο κουρμπετι και ζητω τα φωτα σας(ψηνομαι για πιπινι )
τι λεει αυτη?ξερει κανεις?
μα εννοιτε,σχεδον ολες οι αγγελιες φακε φοτος εχουνε.λεω αν ξερει κανεις συναγωνιστης αν ειναι οντος ανεξαρτητη γιατι δε γουσταρω τα γραφεια,και αν ειναι οντος πιπινακι
Τίποτα δεν εννοείται αδερφέ..
Εγώ θέλω αυτή που βλέπω στη φωτό ... αυτή να είναι στην πόρτα όταν ανοίγω (άντε να έχει κάνει λίγο photoshop).
Ότι βλέπεις αυτό να αγοράζεις... αλλιώς να πάμε να παίξουμε κανένα lotto κι ότι κάτσει ....
θα κανω το πρωτο μου κασκαντεριλικι για παρτη του σαιτ χαχα
Λες να ξέρει απο στρατό, μέσα η κοιλιά έξω το στήθος, και να το κάνει στις φωτογραφίες;
μικρε δεν το πας καλα το θεμα. οτι βλεπεις πρεπει να ειναι αυτο ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. εαν δεν ειναι τσις και νανι την στελνεις επιτοπου πισω και ουτε ταξι και μα και μου.. με αυτες τις συμπεριφορες ορισμενων βρισκουνε και τα κανουνε αφου δεν τις στελνετε πισω βαζουνε φωτο οτι ναναι και ειμαστε 50 μαλακες που χανουμε το χρονο μας να περιμενουμε και να πληρωνουμε και τζαμπα πορνοχοτελια και να τις σουταρουμε και αλλοι 5000 που ντρεπονται και τις κρατανε με αυτα τα επακολουθα.μα εννοιτε,σχεδον ολες οι αγγελιες φακε φοτος εχουνε.λεω αν ξερει κανεις συναγωνιστης αν ειναι οντος ανεξαρτητη γιατι δε γουσταρω τα γραφεια,και αν ειναι οντος πιπινακι
μικρε δεν το πας καλα το θεμα. οτι βλεπεις πρεπει να ειναι αυτο ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. εαν δεν ειναι τσις και νανι την στελνεις επιτοπου πισω και ουτε ταξι και μα και μου.. με αυτες τις συμπεριφορες ορισμενων βρισκουνε και τα κανουνε αφου δεν τις στελνετε πισω βαζουνε φωτο οτι ναναι και ειμαστε 50 μαλακες που χανουμε το χρονο μας να περιμενουμε και να πληρωνουμε και τζαμπα πορνοχοτελια και να τις σουταρουμε και αλλοι 5000 που ντρεπονται και τις κρατανε με αυτα τα επακολουθα.
πολυ πολυ φιλικα ΜΙΧΑΛΗΣ
τις κρατανε ρε συ οι πιο πολλοι και παιρνει ο κωλος τους αερα και νατα σαλατα μετα.Ακριβώς!
καλησπερα χαθηκαμε φιλε μου...παρε τηλ να τα πουμε βρε...Σωστοσ ο cris. Τι κανεις ρε φιλε?