daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εγω θα πω 2
λες και δεν τοξερα.αλλα σε χρηματα κοντα σε στουντιοτιμη ειναι η 1 χωρις να υπονοουμε τιποτα για την 2 την οποια εγω τιμω
εγω θα πω 2
λες και δεν τοξερα.αλλα σε χρηματα κοντα σε στουντιοτιμη ειναι η 1 χωρις να υπονοουμε τιποτα για την 2 την οποια εγω τιμω
Καλησπερα στον φιλο μου
Καλησπερα στον φιλο μου
Καλησπερα κυριοι,μια ερωτηση παρακαλω οταν καλειτε μια κοπελλα στο χωρο σας,η χρονοχρεωση ποτε αρχιζει? Εννοω οταν μπαινει στο δωματιο? η οταν παιρνει το δωρακι? η μετα το μπανακι? Προσωπικα ξηγιεμαι με το γραφειο στο τηλ οτι ο χρονος αρχιζει μετα το μπανακι της κοπελλας,για ευνοητους λογους(καθυστερησεις ,μπλα μπλα, κλπ).Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο θρεντ αλλα δεν ηξερα που να γραψω
Καλησπερα κυριοι,μια ερωτηση παρακαλω οταν καλειτε μια κοπελλα στο χωρο σας,η χρονοχρεωση ποτε αρχιζει? Εννοω οταν μπαινει στο δωματιο? η οταν παιρνει το δωρακι? η μετα το μπανακι? Προσωπικα ξηγιεμαι με το γραφειο στο τηλ οτι ο χρονος αρχιζει μετα το μπανακι της κοπελλας,για ευνοητους λογους(καθυστερησεις ,μπλα μπλα, κλπ).Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο θρεντ αλλα δεν ηξερα που να γραψω
Το ποτε τελειωνει λογικο... ποτε αρχιζει ρωταω,στο κατω κατω εμεις ειμαστε οι πελατες και οπως λεει ο φιλος Μιχαλης το σοσιαλ τιμε ειναι "νεκρος" χρονος..δεν υπάρχει ταξίμετρο...!!! ο χρόνος σου τελειώνει μόλις σε ξεπετάξει και σου τα έχει πάρει.... ;)
Δυστυχως δεν μπορω να ανεβω αυτη τη βδομαδα ισως την αλλη,καλα να περναςκαληπερα νικολα πεμπτη με σαββ στην πρωτευουσα για τριημερο ακολασιας
Το ποτε τελειωνει λογικο... ποτε αρχιζει ρωταω,στο κατω κατω εμεις ειμαστε οι πελατες και οπως λεει ο φιλος Μιχαλης το σοσιαλ τιμε ειναι "νεκρος" χρονος
Ετσι... Καθαρος χρονος παιγνιδιου ειναι οσο χρονο πληρωνεις,καλο ειναι να το ξηγωμαστε απο την αρχη.. παντως οσο το εφαρμοζω περναω καλαειδικα καποιες το σοσιαλ τοχουνε ψωμοτυρι...
σωστα ο χρονος τελειωνει μολις πληρωσεις...για αυτο ποτε χρηματα μπροστα εκτος και την εχεις ξαναπαρει και ξερεις.. ρωτα μαθε κρινε γαμα και μετα πληρωσε γιατι θα..δεν υπάρχει ταξίμετρο...!!! ο χρόνος σου τελειώνει μόλις σε ξεπετάξει και σου τα έχει πάρει.... ;)