MR-STRANGER27
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 614
- Πόντοι
- 990
Η κοπέλα φαίνεται μουναρος...γτ δεν υπάρχει μια καλή κριτικη για αυτην;
γτ δεν υπάρχει μια καλή κριτικη για αυτην;
Αγαπητέ, σε κάθε αγγελία ειδικά όταν η φωτό είναι εντυπωσιακή, γκούγκλαρε το τηλέφωνο να δεις τι άλλα σου βγάζει. Πχ το συγκεκριμένο βγάζει και το παρακάτωΗ κοπέλα φαίνεται μουναρος...γτ δεν υπάρχει μια καλή κριτικη για αυτην;
Η κοπέλα φαίνεται μουναρος...γτ δεν υπάρχει μια καλή κριτικη για αυτην;
Εχω κλείσει συναντησούλα αύριο. Ρούλα masatzoy milfara.ενα 50αρικακι φούλ πανσιόν
Καλησπέρα σύντροφοι. Γνωρίζει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής;
Είναι γραφείο που σου δίνει 2 επιλογές:
1) Ξεκινάς από 80 και ανεβαίνει με τα έξτρα 20άρια
2) Παίρνεις την προσφορά των 110 με όλα μέσα
Δεν δοκίμασα ακόμα. Αν πάρω θα ενημερώσω.
[/q
εχω παρει εγω..καλο γραφειο.ειχα παρει τη julie καλο μωρο 24 με ολα φουλ 110 οπως ειπε ο φιλος.
Π'αλι καλά που απάντησε σε εσένα γιατί εμένα δεν. ΕυχαριστούμεΜην το κουράσετε, το τσέκαρα αυτοπληκτρολογώντας.
"Σε πειράζει που είμαι παθητικός άντρας 33χρ, με κανονική αρρενωπή εμφάνιση και μου αρέσει να παίρνω
τσιμπούκι σε αρκετά παχουλούς άντρες?"
Αγοράκι.
ο Ελισσάβετ
Πας εδώ www.google.gr/]http://www.google.gr/[/url] κάνεις κλικ ψηλά πάνω στο imagesκαλημερα,μπορειτε να μου πειτε πως τσεκαρεις μια οποιαδηποτε φωτο στο google?
που μπορω να βρω τα σχετικα αρθρα???
κάπου στις "ανεξάρτητες" είναι αλλά δεν ξέρω που ακριβώς. Πάντως αν θες πληροφορίες μπορώ να σου δώσω εγώ. Το έχω κάνει το κασκαντεριλικι 2-3 φορές.
κάπου στις "ανεξάρτητες" είναι αλλά δεν ξέρω που ακριβώς. Πάντως αν θες πληροφορίες μπορώ να σου δώσω εγώ. Το έχω κάνει το κασκαντεριλικι 2-3 φορές.
Τι είναι αυτό; Παίζει σε αγγελία;
χαρα ή ρουλα μασαζ.μιλφαρα φιλοτιμη πεντακαθαρη. για πιο πολλα ρωτηστε τον ρουλη νινιαδη......