apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
H μαρινα φταιει για ολα..χαχαχααθώος αρνάκι
H μαρινα φταιει για ολα..χαχαχααθώος αρνάκι
H μαρινα φταιει για ολα..χαχαχα
χααχχα ειμαι αγνος κ αθωως σαν αρνακη στειλε περιμενω
Καλησπέρα παιδια!Με την Κατερινα40 τι παιζει? Την παιρνω καποιες μερες πολλα τηλεφωνηματα και τιποτα!Τοσο δυσκολο ειναι να τη βρουμε?
Δεν ξερω ρε φιλε και εγω το ιδιο εχω παθει. Εμενα μου ειπε οτι εχει χαλασει το κινητο ξαι δεν μπορει να οαρει πισω. Γενικα λεει πολλα φουμαρα. Και ολο κατι ασχημο της συμβαινει.Καλησπέρα παιδια!Με την Κατερινα40 τι παιζει? Την παιρνω καποιες μερες πολλα τηλεφωνηματα και τιποτα!Τοσο δυσκολο ειναι να τη βρουμε?
έτσι γίνετε με τις ανεξάρτητες... καίγονται εύκολα... Λέει κάποιος ένα καλό λόγο και μετά άντε βρες την.... καβαλάει και το καλάμι και δουλεύει όταν γουστάρει...
...για να βαλουν μυαλο δεν πρεπει να παιρνει κανεις....μεγαλυτερη απατη απο τα γραφεια δεν υπαρχει...βλεπεις εντυπωσιακη γυναικα και τελικα τις περισσοτερες φορες σου βγαινει ...επιπλο βαραγκης..και βεβαια εφυγε.μπραβο πητ μπας και βαλουνε μυαλο
ενταξει ρε δικε μου να την γαμησεις την πληρωνεις οχι να λιωνει και για παρτι σου....για να βαλουν μυαλο δεν πρεπει να παιρνει κανεις....μεγαλυτερη απατη απο τα γραφεια δεν υπαρχει...βλεπεις εντυπωσιακη γυναικα και τελικα τις περισσοτερες φορες σου βγαινει ...επιπλο βαραγκης..
καλησπερα στον φιλο μουεμεις τις καναμε ετσι.....
...για να βαλουν μυαλο δεν πρεπει να παιρνει κανεις....μεγαλυτερη απατη απο τα γραφεια δεν υπαρχει...βλεπεις εντυπωσιακη γυναικα και τελικα τις περισσοτερες φορες σου βγαινει ...επιπλο βαραγκης..
καλησπερα στον φιλο μου
απψε γυριζα απο ηρακλειο και στο υψος της αμ.βασης εβγαλα λαγο!ε..μπηκε στο ψυγειο!καλησπερα νικολα ;)
απψε γυριζα απο ηρακλειο και στο υψος της αμ.βασης εβγαλα λαγο!ε..μπηκε στο ψυγειο!
Τον επομενο θα σου τον στειλω μια και κυνηγω ποτε ποτε ;)
ειλικρινα τοσες φορες κανω αυτη τη διαδρομη πρωτη φορα σε εθνικη οδο.... ας ειναι, ολα καλα? Πεμπτη θα ειμαι επανω..εχω κανονισειαξιος και γω κρασι απο το βαρελι του 2005 ;)
ειλικρινα τοσες φορες κανω αυτη τη διαδρομη πρωτη φορα σε εθνικη οδο.... ας ειναι, ολα καλα? Πεμπτη θα ειμαι επανω..εχω κανονισει
καλο βραδυ και σε σενακαλο βολι νικολα θα σου κανω πμ για κατι καλο πανω. αντε καλο βραδυ
mike εχουν αποθρασηνθει τα γραφεια ,με τις πλατες καποιοων δεν ξερω ποιων ξεφυτρωνουν σα μανιταρια και αρχιζουν να χρεωνουν εξτρα λες και πηδας τη σοφια λορεν....εχεις δικιο αυτο που λες οτι αυτο ειδα αυτο θελω...τελος παντων το θεμα σηκωνει μεγαλη κουβεντα...αυτο νεκταρ ειναι να τοχει η γκομενα να μην ειναι ικεα ειτε απο γραφειο ειτε ανεξαρτητη αν ειναι.το ζητουμενο ειναι ναρθει αυτη που βλεπεις και εχεις κλεισει.αυτην εκλεισα αυτη θαρθει.αν οχι.....εφυγε. αν εξηγηθει απο την αρχη συνηθως κατι θετικο βγαινει. εχω γλυτωσει καμποσες φορες απο φολα επειδη οταν το αναφερω παρατηρω αντιδρασεις και αναλογα το κλεινω η οχι. αλλοιως τσις και νανι και σπιτι σου και γρηγορα
mike εχουν αποθρασηνθει τα γραφεια ,με τις πλατες καποιοων δεν ξερω ποιων ξεφυτρωνουν σα μανιταρια και αρχιζουν να χρεωνουν εξτρα λες και πηδας τη σοφια λορεν....εχεις δικιο αυτο που λες οτι αυτο ειδα αυτο θελω...τελος παντων το θεμα σηκωνει μεγαλη κουβεντα...
το έγραψα κάνει και τα 2!έχει μια βαριά φωνή που παραπέμπει σε τραβέλι, αλλά σε παλιότερες συζητήσεις εδώ μέσα, πολλοί βεβαίωναν ότι είναι κανονική γυναίκα
κάνει κυρίως αυταρχικό (σωστό, όχι σαν κάτι άλλα τσόλια που κ καλά προσφέρουν αλλά δεν ξέρουν) αλλά πριν καιρό που μιλούσα μαζί της έκανε κ κανονικό sex, όχι αυταρχικό κατ'ανάγκη. πρωκτικό δε θυμάμαι
δέχεται σε δικό της χώρο κάπου καλλιθέα αν θυμάμαι καλά
δεν τα κατάφερα τελικά να τη συναντήσω, οπότε μην αρχίζετε τα pm, ό,τι ξέρω το έγραψα κ προφανώς δεν ξέρω τώρα αν κάνει μόνο αυταρχικό. πριν κανά 1μιση χρόνο έκανε κ τα 2 πάντως