shrodinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κατά πόσο είναι αληθινές;Απο εμφανιση πολυ δυνατες,τωρα απο τα υπολοιπα τι και πως i dont known.
κατά πόσο είναι αληθινές;Απο εμφανιση πολυ δυνατες,τωρα απο τα υπολοιπα τι και πως i dont known.
Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.κατά πόσο είναι αληθινές;
κατά πόσο είναι αληθινές;
Αν και σίγουρα θα χει ξανα ειπωθεί (έψαξα λίγες σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα κάτι) που μπορούμε να βρούμε την Ιωάννα?
ημουν έτοιμος να αρχίσω τα τηλ...το είχα δει παλαιότερα αυτό το λίνκ σε άλλο θέμα που μιλάγαμε για γραφεία... έψαξα άλλα δεν μπορώ να το βρω... είχαν πει οι συναγωνιστές ότι είναι καραμούφα του κερατά...
Ξερει κανεις τπτ για αυτη? ΨΙΝΟΜΑΙ ΑΓΡΙΑ εαν οντως ειναι ετσι
Ξερει κανεις τπτ για αυτη? ΨΙΝΟΜΑΙ ΑΓΡΙΑ εαν οντως ειναι ετσι
μια φορα ειχα παρει τηλ σ αυτο το γραφειο και μου ειχε ερθει αλλη απ αυτη που ειδα και φυσικα εφυγε. σου μιλαω πριν ενα χρονο τωρα εγινε αυτο. για αυτη που λες δεν ξερω αν υπαρχει. παντως δεν τους εμπιστευομαι
Στελνουν οποια εχουν και αν την κρατησει ο πελατης, εχει καλως !!! ;) ;) ;)μια φορα ειχα παρει τηλ σ αυτο το γραφειο και μου ειχε ερθει αλλη απ αυτη που ειδα και φυσικα εφυγε. σου μιλαω πριν ενα χρονο τωρα εγινε αυτο. για αυτη που λες δεν ξερω αν υπαρχει. παντως δεν τους εμπιστευομαι
μια φορα ειχα παρει τηλ σ αυτο το γραφειο και μου ειχε ερθει αλλη απ αυτη που ειδα και φυσικα εφυγε. σου μιλαω πριν ενα χρονο τωρα εγινε αυτο. για αυτη που λες δεν ξερω αν υπαρχει. παντως δεν τους εμπιστευομαι
Στελνουν οποια εχουν και αν την κρατησει ο πελατης, εχει καλως !!! ;) ;) ;)μια φορα ειχα παρει τηλ σ αυτο το γραφειο και μου ειχε ερθει αλλη απ αυτη που ειδα και φυσικα εφυγε. σου μιλαω πριν ενα χρονο τωρα εγινε αυτο. για αυτη που λες δεν ξερω αν υπαρχει. παντως δεν τους εμπιστευομαι
δεν το σηκωνει...........με κεινο το τζοκερ τι εγινε τελικα?
και βεβαια εφυγε.μπραβο πητ μπας και βαλουνε μυαλο