pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
υπαρχει οντως??
Αν λες για αυτή τύπε κάτσε στα αυγά σου!
υπαρχει οντως??
Αν λες για αυτή τύπε κάτσε στα αυγά σου!
δεν ειναι ετσι
παίδες καλησπέρα.ενημερώστε με μια τι παίζει μ αυτην, μη τα κλαίω τα λεφτά μου.Καμια οικονομική πρόταση pm.ευχαριστώ
Δυο κριτικές έχει για το AGN που λένε μέτρια πράγματα. Που είδες εσύ ότι εκθειάζονται τα γραφεία εσύ το ξέρεις...
δεν ειναι ετσι
μούφα να μη την πάρω?
καλησπερα μωρο και καλη χρονια...οι φωτο που βαζει ειναι πολυ παλιες δικες σου ...γιατι τωρα εχειςπαιδιά μόλις πριν λίγο με ενημέρωσε φίλος ό, τι μια πατσαβούρα χρησιμοποιεί φωτό μου για να δουλέψει. Την καλώ και δεν το σηκώνει. Αν διαβάζει εδώ να βγάλει τις φωτό μην την πάρει και τη σηκώσει. Ιδού το λίνκ της. Της κάνουμε και διαφήμιση.
δώστε παρακαλώ info αν βρείτε ποια είναι.
τι δεν ειναι ετσι γινε λιγο πιο σαφης...δεν ειναι ετσι
παιδιά μόλις πριν λίγο με ενημέρωσε φίλος ό, τι μια πατσαβούρα χρησιμοποιεί φωτό μου για να δουλέψει. Την καλώ και δεν το σηκώνει. Αν διαβάζει εδώ να βγάλει τις φωτό μην την πάρει και τη σηκώσει. Ιδού το λίνκ της. Της κάνουμε και διαφήμιση.
καλησπερα μωρο και καλη χρονια...οι φωτο που βαζει ειναι πολυ παλιες δικες σου ...γιατι τωρα εχεις
αχχχχχχ δε θα ηρεμισουμε ποτε με σενα!!!!παιδιά μόλις πριν λίγο με ενημέρωσε φίλος ό, τι μια πατσαβούρα χρησιμοποιεί φωτό μου για να δουλέψει. Την καλώ και δεν το σηκώνει. Αν διαβάζει εδώ να βγάλει τις φωτό μην την πάρει και τη σηκώσει. Ιδού το λίνκ της. Της κάνουμε και διαφήμιση.
αχχχχχχ δε θα ηρεμισουμε ποτε με σενα!!!!
Ποτε δεν ενοχλησες εσυ Nayomiγιατί σε ενοχλώ?
Τί λες μωρέ και συ είναι πριν 1.5 μήνα με τον Kostas99 που έβαλε και κριτική στη σάουνα και στην πισίνα σπίτι του.
Απλά έχω χάσει κιλά και δεν φαίνονται. αλλά και να ήταν τί σημαίνει? αλλά έχω βάλει κι εγώ πριν 1,5 μήνα ανάλογες αγγελίες με αυτές τις φωτό. Τί πράγματα είναι αυτά?
Ρε παιδια ψαχνω το τηλεφωνο της μαρινας60...οποιος το ξερει να στειλει πμ,ειναι μεγαλη αναγκη