Δεν εχεις αδικο, αλλα αφου ειναι σε κοινη θεα, αίρεται το προσωπικο.... νομιζω δηλαδη
ναι ρε μόρτη.. αίρεται.. αλλά κάτι δεν μου πάει καλά... με το συμπαθειο κιόλας...
Δεν εχεις αδικο, αλλα αφου ειναι σε κοινη θεα, αίρεται το προσωπικο.... νομιζω δηλαδη
εγω δε λεω τπτ... δε κρηνω απλα δε γουσταρω... ασχετα αν ο Χιτλερ εκανε το λαθος κ δε τελειοσε αυτο που αρχησε, αλα κ παλη δε το λεω γι αυτο.. δε μου κανει κουκου με τις μαυρες, πως το λενε...Ρε σύ πριν κάμποσα χρόνια είχα πάει με μία μιγάδα Αγγλοκολομβιανή στρίπερ μουνάρα να σου φύγει ο τάκος!
Λοιπόν μυριζε...
Και η καημένη το ήξερε και ήταν φρεσκοπλυμένη με αφρόλουτρα και αποσμητικά, αλλά και πάλι...
150 η ωρα με extra ball,δεν δεχεται anal,ολα με σκουφακι,στειλτε mail και τσακωστε τηλεφωνακι!
Πρίν φύγει το μωρό μας άφησε κάτι για να περνάμε την ώρα μας, εκτός facebook
πού πάει?...
το σκεφτηκα τομιτο.ταλεντο η τυπισα ε?πηρε προαγωγη και αυξηση.αρχισε τα city tour
θ παρακαλουσα οταν δηνετε links να το λετε οταν προκιτε για μαυρη... να χερουμε μι τ ανειξουμε κ μας ελθει τπτ ξαφνικα....
Υ.Π. Σορρυ μαγκες αλλα δε παω τις μαυρες... ξερω τι θα πητε αλλα σεβαστητε το.... οκ
πως ολα ρε φιλε???παιδια αυτη ειναι η γνωστη Μπρεντα. τα κανει ολα και συμφερει. και καθαρο το κοριτσι
ποια μπρεντα?αυτη που επαιζε στο μπεβερλυ χιλς?α ρε τι φαντασιωσεις ειχα με αυτη.παιδια αυτη ειναι η γνωστη Μπρεντα. τα κανει ολα και συμφερει. και καθαρο το κοριτσι
υπάρχουν άτομα εδώ όπου αυτό το κορίτσι το είπανε χοντρό!!! να είναι δυνατόν…Πρίν φύγει το μωρό μας άφησε κάτι για να περνάμε την ώρα μας, εκτός facebook
αρχισε τα city tour
Πρίν φύγει το μωρό μας άφησε κάτι για να περνάμε την ώρα μας, εκτός facebook
καλή η εβίτα αλλά κατ εμέ το καλύτερο ανεξάρτητο CG που κυκλοφορεί στο FB είναι αυτό: