- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Τώρα ζητάει 130, σε άλλη αγγελία 120 και στην κριτική που υπάρχει 150. Σε σχόλιο της κριτικής συναγωνιστής λέει όπου σε πιάσει και μάλλον έχει δίκιο.
Τώρα ζητάει 130, σε άλλη αγγελία 120 και στην κριτική που υπάρχει 150. Σε σχόλιο της κριτικής συναγωνιστής λέει όπου σε πιάσει και μάλλον έχει δίκιο.
Στην παρακάτω σλίδα έχει το παλιό της τηλέφωνο με τις ίδιες φώτος... τώρα αν ισχυει το παλιό το καινουργιο δεν γνωρίζω δεν έχω επικοινωνήσει και δεν το βλέπω.....
νεο φρουτο η παλιοσειρα?δεν θυμαμαι!
ΕΑΝ ηταν απο αναγκη δεν θα εβγαιναν στο κλαρι...ελα τωρα υπαρχει καποιος που πιστευεθ αυτο το πραγμα?Ευκολο κ γρηγορο χρημα ειναι ολη η ιστορια..!Να δεχτω οτι το εκαναν απο αναγκη για ενα μικρο διαστημα να μαζεψουν 5 φραγκα να πανε εξω για σπουδες κτλπ...Αλλα οταν το συνεχιζουν το επαγγελμα....ε σορρυ δεντο κανουν κ απο αναγκη.........!Ο Cris χρησιμοποίησε ίσως λάθος εκφραση αλλά μην τον φάμε κιολας!! ;)
Ετσι και αλλιώς η κάθε εργαζόμενη πουτανα για τα έξοδα της και για τα λουσα της δουλεύει!!! Αλλά οταν ξεκινάνε την δουλειά το 99% το κάνει απο ανάγκη ;)
Ειπα οταν ξεκινάνε δεν το διάβασες καλά!ΕΑΝ ηταν απο αναγκη δεν θα εβγαιναν στο κλαρι...ελα τωρα υπαρχει καποιος που πιστευεθ αυτο το πραγμα?Ευκολο κ γρηγορο χρημα ειναι ολη η ιστορια..!Να δεχτω οτι το εκαναν απο αναγκη για ενα μικρο διαστημα να μαζεψουν 5 φραγκα να πανε εξω για σπουδες κτλπ...Αλλα οταν το συνεχιζουν το επαγγελμα....ε σορρυ δεντο κανουν κ απο αναγκη.........!
Τσικουδιά ;)Γιατρε σου εφερα δωρακι απο τα χανια γνησιο προιον καταλληλο για τις κρυες νυχτες του χειμωνα... ;)
Τακο, μπουκιτσες και καπνιστο χοιρινο !!!Τσικουδιά ;)
Αν δοκιμασεις, ενημερωσε !!!ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το μωρο ?
μηπως κανεις λαθος ????? γιατι αλλιως προκειται για θεαματικη αλλαγη.....Καλησπέρα, Εδώ είσαι παίχτη....
www.bourdela.com/call-girls/girls/marian/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/marian/[/url]
Και σχόλια στο Φόρουμ εδώ...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=152654.105]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=152654.105[/url]
Οχι και νεο φρουτο. Κυκλοφορει εδω και 2 χρονια αλλα πιθανον να σταματησε για καμποσο καιρο. Καποιος εδω την ειχε παρει και ενημερωσει προ καιρου αλλα δεν θυμαμαι τι εγραψε. Δεν ειναι του γουστου μου.
Μου αρέσει που του απαντάς κι εσύ!
Λες να μην την ξέρει πραγματικά; Απλά ευκαιρία βρήκε για να μας την "θυμήσει".
Για ποιο λόγο το κάνει αυτό δεν ξέρω προσωπικά. Ο Νίτρο πάντως έχει μια "θεωρία". ;)
αν δεν το έγραφες αυτό θα είχα τρελαθεί!Μου αρέσει που του απαντάς κι εσύ!
Λες να μην την ξέρει πραγματικά; Απλά ευκαιρία βρήκε για να μας την "θυμήσει".
Για ποιο λόγο το κάνει αυτό δεν ξέρω προσωπικά. Ο Νίτρο πάντως έχει μια "θεωρία". ;)
φιλε δες και το προσωποξερει κανεις τιποτα γι αυτο το μωρο ?
Ο Νίτρο πάντως έχει μια "θεωρία".
Η οποια ειναι ???