eponin 11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
το ξερω, δεν ξερω αν οι φωτογραφιες ειναι οκ ή ψευτικες. Εχουν δει πολλά τα ματια μου
O τσαμπας ειναι ???
ωραίος ο τύπος ,20Ε το 3ώρο
Ολοι την ιδια, απορια εχουμε !!! ;)το ξερω, δεν ξερω αν οι φωτογραφιες ειναι οκ ή ψευτικες. Εχουν δει πολλά τα ματια μου
O τσαμπας ειναι ???
Καυλιμέρες!!!
καλά αυτή κάθε Χριστούγεννα/Πάσχα θυμάται να δουλέψει?
την έχει πάρει κανείς?εδώ και 2 χρόνια πρέπει να βάζει αγγελίες με αυτό το mail
εμένα δεν μου θυμίζει κάτι... της έγραψες? Αν σου απαντήσει πες καμιά πληροφορία...
της έστειλα και mail και μνμ μέσω του adoos,στον γούγλη βγαίνει μόνο η αγγελία της και 1 παλαιότερο πόστ μου
σίγουρα έχει ξαναβάλει,δε βρίσκω στα εισερχόμενα μου απάντηση για να δώσω πληροφορίες τι ζήταγε να συγκρίνουμε,
εσένα η 18χρονή σου απάντησε για την άλλη κοπέλα για να εκτονωθούμε?
εχθές ήρθε ένα mail και με ξενέρωσε... επειδή άργησε να απαντήσει, της έστειλα ένα μήνυμα να της πω ότι με ξέχασε και απάντησε ότι συγνώμη αλλά επειδή γίνετε χαμός με τα mails θύμισε μου τι έχουμε πει... Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να γράφω και να τη στέλνω στο διάολο... αλλά το μετάνιωσα... ξεροκατάπια και ξαναέκανα τις ερωτήσεις... Μέχρι τώρα τίποτα... Περιμένω...
τι περίμενες επαγγελματισμό από μια 18-19?δε έπρεπε να τη διαολοστείλεις...καλά και εκείνη δε μπορούσε να κάνει ένα απλό σέαρτς στα εισερχόμενα να βρει τι της είπες?τέσπα επειδή μυρίζομαι να γαμίσουμε φτηνά,θα στείλω για 3η φορά...στείλε και εσύ ξανά σε 2 μέρες,μάλλον θα έχει πάλι ξεχάσει...
Ωραιος ο τζιμης.
Ξέρει κανένας φίλος πληροφορίες (υπηρεσίες-τιμές) για τη παρακάτω κυρία;;;
Αν την έχει δοκιμάσει και κανένας ακόμα καλύτερα να μας πει αν
τιμάει τα λεφτά της.