Θελω να πω οτι σε μια παγκοσμια κριση(θες ηθικη, θες πολιτισμικη , θες οικονομικου προσανατολισμου των κοινωνιων ) ο εθνικισμος χωριζει και δεν ενωνει
Το καταλαβες τωρα;;;;
Δεν έχω διαβάσει όλη τη σειρά των μυνημάτων αλλά ΕΙΝΑΙ αστείο να μιλάμε για ΗΘΙΚΗ κρίση σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΙΤ!!!!!! Δηλαδή έλεος!!! Είναι φαρισαϊσμός το ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Πάντως καλύτερα θα ήταν να έγραφες περί μνημόνεια κτλπ στο θρεντ "Χρεωκοπεί η Ελλάδα ή η ΕΕ"
ΑΝ πάντως η όλη σειρά των μυνημάτων ξεκίνησε από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Χρήστος με τη κοπέλα που "βολεύει" σχεδόν τσάμπα είναι ΑΣΤΕΙΟ. Να τη λέμε ΕΜΕΙΣ που ΠΑΜΕ ΜΕ Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Ε-Σ (καλά κολ γκερλ) ανεξάρτητες ή μη ότι ΚΑΠΟΙΟΣ εκμεταλλεύεται την ανάγκη μιας κοπέλας τότε να πούμε και στους αντμιν να κλείσουν το σάιτ αυτό το οποίο στηρίζεται και εκμεταλλεύεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τις ανάγκες των γυναικών αυτών. Εκτός και ΑΝ πιστεύουμε ότι οι πουτ...εεεε οι κολ γκιρλς δεν ήξεραν τι να κάνουν ή ότι τους πήγαιναν όλα δεξια και είπαν "¨ε δε γινόμαστε κολ γκιρλ"
. Ξαναλέω δεν έχω διαβάσει το νήμα (και δε ξέρω πως πήγε και στον Γέρο)
@Κρις. Όχι Γιώργο ρε φίλε. Κοντά έπεσες όμως
. Πάντως πλάκα έκανα. Δεν έχω απ εσένα παράπονο. Μ έχεις φτιάξει και σ ε΄χω ευχαριστήσει μέσα απο πμ. Όσο για τα νούμερα....Ε όχι και μασημένη τροφή....Αλλά έτσι είσαστε εσείς οι νέοι...Με ένα μύνημα να σας τα πούμε όλα
[/quote]ι
γιωργο εσυ πρεπει να ξερεις οτι σου δινω και σε ειδοποιω σε οτι εχω αλλα θελω τα νουμερα απο τον προφητη του σαιτ...
α