tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
χειροτερος και απο μενα
εσύ μπροστά του είσαι διδάκτωρ ελληνικής γλώσσης και ορθογραφίας
χειροτερος και απο μενα
εσύ μπροστά του είσαι διδάκτωρ ελληνικής γλώσσης και ορθογραφίας
σιγα, τι ειπε; Α, μια και τα λεγαμε, στο διαστημα στελνει καποιο γραφειο; Μονπελιε ειναι υπηρεσια του τακμν τα 9μηνα κ προχωραμε με βημα παπιας; Ισε γνισιο ελιν;τι ειπει ο τυπος!!!!
ναι, οτο ψαχνει πελατες... Ρεχαγκελan k einai grafeio kseroume t otidipote g afto???
ΧΟ ΧΟ ΧΟ...που θα έλεγε και μια ψυχή.....
an k einai grafeio kseroume t otidipote g afto???
Προφανώς προσφέρει ικανοποίηση σ' αυτόν που το πόσταρε ότι θ' ασχοληθούν μαζί του να τον παρακαλάνε να δώσει παραπάνω πληροφορίες αφού δεν προκύπτει κάτι άλλο χρήσιμο από το post του.τι ζητάει και τι προσφέρει το φρούτο;
υποτίθεται ανεξάρτητη........
το τηλεφωνο το σηκώνει άντρας....
με τοση ανεργια ειπαν να μειωσουν τα εξοδα τουςίσως είναι οικογενειακή επιχείρηση .........
Συναδελφοι παρακαλω δωστε βαση στην παρακατω αλληλογραφια :
Η απαντηση του σε μηνυμα μου για τις υπηρεσιες κτλ,κτλ......
Στις 24 Οκτωβρίου 2012 6:03 μ.μ., έγραψε:
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ, 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ, 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ. ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ winbank ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ paypal ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (paysafe card Η ukash) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΛΠ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ hotel ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
Απάντηση νέα δικιά μου :
Καλησπερα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου αλλα εχω μαθει απο το χωριο μου οι συναλλαγες να γινονονται χερι με χερι
και οχι με το διαδικτυο......εαν θελεις χερι με χερι η συνναλαγη ενημερωσε με.
Στις 25 Οκτωβρίου 2012 12:40 π.μ., έγραψε :
OI OIKONOΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ. ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Απάντηση νέα δικιά μου :
Καλημερα, δεν νομιζω τακη!!!!! Βρειτε αλλο κοροιδο.....το απαντητικο σου μηνυμα σε προδωσε....μην απαντας τοσο τεχνικα και θα βρεις καποιο κοροιδο να του τα μασησεις......
καλες δουλειες
Η απαντηση του
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΦΡΑΓΚΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕΙΣ, ΕΜΕΝΑ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...΅
Η ολη διαδικασια - ενημερωσης αντιστοιχει στον παρακάτω συνδεσμο :
παντως για ειναι τοσο ανετοι σιγουρα υπαρχουν κοροιδα που την εχουν πατησει και αυτοι εχουν κονιμισειΣυναδελφοι παρακαλω δωστε βαση στην παρακατω αλληλογραφια :
Η απαντηση του σε μηνυμα μου για τις υπηρεσιες κτλ,κτλ......
Στις 24 Οκτωβρίου 2012 6:03 μ.μ., έγραψε:
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ, 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ, 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ. ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ winbank ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ paypal ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (paysafe card Η ukash) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΛΠ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ hotel ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
Απάντηση νέα δικιά μου :
Καλησπερα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου αλλα εχω μαθει απο το χωριο μου οι συναλλαγες να γινονονται χερι με χερι
και οχι με το διαδικτυο......εαν θελεις χερι με χερι η συνναλαγη ενημερωσε με.
Στις 25 Οκτωβρίου 2012 12:40 π.μ., έγραψε :
OI OIKONOΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ. ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Απάντηση νέα δικιά μου :
Καλημερα, δεν νομιζω τακη!!!!! Βρειτε αλλο κοροιδο.....το απαντητικο σου μηνυμα σε προδωσε....μην απαντας τοσο τεχνικα και θα βρεις καποιο κοροιδο να του τα μασησεις......
καλες δουλειες
Η απαντηση του
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΦΡΑΓΚΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕΙΣ, ΕΜΕΝΑ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...΅
Η ολη διαδικασια - ενημερωσης αντιστοιχει στον παρακάτω συνδεσμο :
δεν βαζω παραθεση το σεντονι μνμ της milf emilias για να μην κουραζω.
αυτο που μου εχει τυχει 4-5 φορες τον τελευταιο καιρο ειναι αγγελιες που ξεκιναει η επικοιωνια μεσω μειλ και οι κυριες θελουν πρωτα να με εγκρινουν, ζητανε φωτογραφιες κλπ, και μετα να συνατηθουν μαζι μου και να πληρωσω και απο πανω.
και λεω εγω
ρε καλη μου αν ειναι να με γουσταρεις μαλλον θα με ειχες γκομενο, θα μου τα ετρωγες με αλλο τροπο και δεν μου ελεγες ποσο παει η ταριφα.
μαλλον καποιες εχουν τρελα κωλοσφυξιματα οικονομικα και βγαινουν στο κλαρι αλλα δεν το λεει η καρδια τους για αυτο που κανουν και ψαχνουν να βρουν καποιον που θα πληρωσει αλλα θα τους αρεσει και απο πανω.
δηλδη εγω που ειμαι κακασχημος, κοντος, χοντρος τι θα κανω;
ητε πληρωνω ήτε δεν πληρωνω παλι face control θα περασω;