alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κάνεις λάθος και έχεις χάσει και επεισόδια.
ok sorry
Κάνεις λάθος και έχεις χάσει και επεισόδια.
α ρε φιλε εγω ξερω πολλες τετοιες αλλα δεν ειναι καμια ρωσσιδα η ουκρανιδα. :-Γνωριζει κανεις το τηλεφωνο απο καμια ΡΩΣΣΙΔΑ η ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΜΟΥΝΑΡΑ μεχρι 30 χρονων που να τα κανει ολα (χυσιμο στο στομα,στο προσωπο,Να δινει κωλο, γλωσσοφιλα)?Αν ξερετε καμια τετοια ΜΟΥΝΑΡΑ τοτε δινω το mail μου για να μου δωσετε το τηλεφωνο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
εγω ξερω πολλες αλλα ειναι πανω απο 30 σε πειραζει?Γνωριζει κανεις το τηλεφωνο απο καμια ΡΩΣΣΙΔΑ η ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΜΟΥΝΑΡΑ μεχρι 30 χρονων που να τα κανει ολα (χυσιμο στο στομα,στο προσωπο,Να δινει κωλο, γλωσσοφιλα)?Αν ξερετε καμια τετοια ΜΟΥΝΑΡΑ τοτε δινω το mail μου για να μου δωσετε το τηλεφωνο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φιλε nomercy αντε το πολυ μεχρι 35 γιατι μετα παραπαει το πραμα.Βεβαια θελω να πληρουν τις προυποθεσεισ που εστειλα στο προηγουμενο μημυμα!Να δινουν κωλο, ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι, γλωσσοφιλα & να ειναι ομορφα, περιποιημενα ΜΟΥΝΙΑ.Αν εχεις τετοιες υπ'οψην σου ενημερωσε με!
πόσα διαθέτεις είπαμε?
Φιλε nomercy αντε το πολυ μεχρι 35 γιατι μετα παραπαει το πραμα.Βεβαια θελω να πληρουν τις προυποθεσεισ που εστειλα στο προηγουμενο μημυμα!Να δινουν κωλο, ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι, γλωσσοφιλα & να ειναι ομορφα, περιποιημενα ΜΟΥΝΙΑ.Αν εχεις τετοιες υπ'οψην σου ενημερωσε με!
Κανα 20ρικο ...
Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι;
Ναι σιγουρα , μην σε πειραξειΦιλε nomercy αντε το πολυ μεχρι 35 γιατι μετα παραπαει το πραμα.Βεβαια θελω να πληρουν τις προυποθεσεισ που εστειλα στο προηγουμενο μημυμα!Να δινουν κωλο, ακαποτο τελειωτικο τσιμπουκι, γλωσσοφιλα & να ειναι ομορφα, περιποιημενα ΜΟΥΝΙΑ.Αν εχεις τετοιες υπ'οψην σου ενημερωσε με!
σε λιγο οπως το πατε θα το ριξετε στο δεκαευρω και ενα σουβλακι!
τελευταια προσφορα εικοσαρικο και σουβλακι !
μα εμεις νομισαμε 35 ε και σουβλακι!συγνωμη πρεπει να εγινε παρεξηγηση ρε φιλε!σορρυ :o :oΟταν λεω 35 δεν εννοω ΕΥΡΩ αλλα ηλικια, για ΕΥΡΩ μεχρι 250 για διωρο!Υπαρχουν τηλεφωνα η οχι?
Καλησπέρα.Έχει κάποιος άποψη για τη παρακάτω?
Ευχαριστώ