kevinslipknot173
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι γραφειο.την εχει παρει κανεις???????
εμένα μια φορά μια βιζιτού είχε αργήσει και δεν είχα πλέον χρόνο, άσε που ήταν και πολύ χειρότερη από τις φωτό...
μου ζήτησε χρήματα για το ταξί και όταν ρώτησα ένα απλό "γιατί;" δεν είχε να μου απαντήσει κάτι και έφυγε μόνη της...
άσε που έδωσε 20 ευρώ για το δωμάτιο...
σημειωτέον ο τύπος μάλλον πήγε με την Κατερίνα40, κ όχι με το ... Μαράκι30 που πήγες εσύ, αν είναι διαφορετικές αυτέςΗ μούρη της δε σε χάλαγε κάπως?δε σου έδεινε την εντύπωση από πρεζάκι?
Κατερινα 40 & Μαρακι30 ουδεμια σχεση.σημειωτέον ο τύπος μάλλον πήγε με την Κατερίνα40, κ όχι με το ... Μαράκι30 που πήγες εσύ, αν είναι διαφορετικές αυτές
Αυτη πληρωσε το δωματιο?
δηλαδή? τι εννοείς προστατευόμενο? αφού βγάζει κανονικά αγγελίεςΚατερινα 40 & Μαρακι30 ουδεμια σχεση.
Απλα τσακωθηκε η Κατερινα με την Νανα και η Νανα προμοταρει τωρα το Μαρακι καθοτι η Νανα ειναι προστατευομενο ειδος και δεν.......
κ face pic εδώ
το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι γραφειο.την εχει παρει κανεις???????
Προστατευομενο απο τη WWF και τον αρκτουρο.....δηλαδή? τι εννοείς προστατευόμενο? αφού βγάζει κανονικά αγγελίες
Προστατευομενο απο τη WWF και τον αρκτουρο.....
Να σε πιαση η WWF να γαμας φωκια την εκατσες!!!!
Προστατευομενο απο τη WWF και τον αρκτουρο.....
Να σε πιαση η WWF να γαμας φωκια την εκατσες!!!!
Ασε σου λεω ασάλιωτο....και γαμανε και ασχημα αυτοι
Αυτη πληρωσε το δωματιο?
έχει τύχει ποτέ να πεις φύγε σε κοπέλα?
το λες έτσι απλά και τελειώνει το θέμα?
Βεβαίως, ναι απλά το λες. Δίνεις και κάτι για τα μεταφορικά και τέλειωσε το πράγμα.
Ναταλία, 50 €. Βαρέων βαρών. Μακρυά.
Τι μακριά ρε τύπε? Ακόμα δεν κατάλαβες ότι οι μισοί εδώ γαμάν "κουβάδες"?
...ΔΕΝ δίνεις τίποτα, λεμεεεεεε....
Φίλε δεν ξέρω τι θέλει να πηδάει ο καθένας εδώ μέσα. Το κρίσιμο είναι να ξέρεις ότι είναι "κουβάς". Και όχι να πάς για μπιμπελάκι και να σου έρχεται ο κουβάς.