heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Μαλλον βαρεθηκε τα μπανια στην γλυφαδα και θελει ταξιδακι
Με την ευγενική χορηγία μας .......
Μαλλον βαρεθηκε τα μπανια στην γλυφαδα και θελει ταξιδακι
εχει δοκιμασει κανεις συναγωνιστης??
Λυδία Ελληνίδα, πανέμορφο πιπίνι με προοπτική.στα αστερακια "εσκορτςτουρς"
τις υπολοιπες ωρες θα μαγειρευει θα πλενει κ θα διαβαζει κ τα παιδια για οσους εχουν.Ορμώμενος από τα 20Κ της Καρίνας, πιστεύω ότι θα δούμε πολλά ακόμη. Αυτός ο τόπος δεν έχει ούτε πάτο, ούτε οροφή. Όλα λέγονται, όλα μπορούν να πιάσουν. Στο παράδειγμα της Καρίνας, οι τιμές περιγράφουν ένα τεράστιο εύρος υπηρεσιών. Από την 1 ώρα έως τον 1 μήνα. Όμως, ο μήνας προϋποθέτει υπηρεσίες συνοδού. Να πας ένα ταξίδι μαζί της. Έστω ότι τα διαθέτεις και πάτε κάπου όχι για μήνα, αλλά για 1 εβδομάδα. Έστω ότι πηδιέστε 3 ώρες την ημέρα και κοιμόσατε 8, τις υπόλοιπες 13 τι κάνετε? Συζήτηση? Δεν προσφέρεται.
Πρακτικά, η αγγελία συνοψίζεται ως εξής: Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω. Να είσθε καλά.
Oτι να ναι :SΜόλις είδα ότι ζητάει 20.000Ε για ένα μήνα!!!
Κάνεις καλές τιμές η Καρίνα...
Τελικά βρήκα πληροφορίες για τη Τζένη που έψαχνα εδώ:
Τώρα για τον έρπη και τα υπόλοιπα που αναφέρονται γι'αυτήν,τι να σας πω δε ξέρω
και ούτε θα το ρισκάρω τελικά να μάθω αν και οι αναφορές για έρπη είναι του 2010.
Συμφωνω απολυτα !!!O έρπης είναι μόνιμος.Δεν είναι γρίππη.
Μία ξεπέτα σε ένα μπουρδελάκι κρατάει 5-10 λεπτά. Με αμοιβή ένα εικοσαρικο για το ξαλάφρωμα.
Δηλαδή η αξιοθρήνητη αυτή ξεπετού θέλει να βγάλει τα ίδια (200 βγαίνει πάλι στην πολλή δουλειά) με ένα ακριβό κωλ γκερλ, χωρίς να κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο, αφού στέκεται σε σημείο να μην μπορείς να δαχτυλιάσεις, πολλές φορές ούτε τα στήθια να της χαιδέψεις.
Από το να γαμήσω 10 φορές σε μία ξεπέτα στη Φυλής, προτιμώ να τα δώσω σε ένα καλό κωλ γκερλ, που ξέρω πως θα κάνει το παν για να με ικανοποιήσει.
Τελευταία φορά που γάμησα στην περιοχή Φυλής ήταν στην Αλιόνα της Διδύμου. Δεν περάσανε 5 λεπτά με το ρολόι και χτύπησε την πόρτα η μαλάκω η τσατσα. Η απόλυτη ξενέρα...
Δεν ξαναπατάω σε μπουρδέλο. Προτιμώ την ποιότητα πλέον από την ποσότητα. Ίσως και λόγω ηλικίας και ίσως επειδή αντέχω οικονομικά να τα δίνω.
Το απόλυτο value for money όμως, ακόμα και στα κορίτσια αυτά, δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 100 ευρώ η ώρα, χωρίς να πέφτουν οι υψηλές υπηρεσίες.
Και τις 5 μερες που θα έχει περίοδο θα την πληρώνεις???????
EXTREME SPOR ???
Υπεροχα θα ειναι !!!
Δε μασάμε παίκτη! Κάθε κωλυσιεργία από αυτές, είναι χάσιμο χρημάτων για εμάς.
ρεγω εχω να πω οτι την εσκιζα
ρ
Τώρα τί κάνω ?? της λέω νά έρθη στο κάραβελ ??
120 καραβελ
150 φουλ τό κορίτσι
270 συνολο !!
άγαπητέ μου άνεση χρόνου καί θά πάρη καί τό δωράκι ... είπαμε άρχοντες120/ ωρα λεει στο σαιτ...