slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
την marina marina λεει ο φιλος.για πια Μαρίνα αναφέρεσε; Την Μαρίνα60;;;
την marina marina λεει ο φιλος.για πια Μαρίνα αναφέρεσε; Την Μαρίνα60;;;
ρε Στιβ..στείλε αν έχεις σε pdf καμμία.. ξέρω καμπόσους που 'χουν εγκαταλείψει την ενδοχώρα κι ευχαρίστως θα 'κανα μια και γι' αυτούς..."πιάνει" κι αλλοδαπούς το σχέδιο;;;;Κανε αιτηση στα κεπ
οχι άλλη που εχει σταματήσει τώρα..για πια Μαρίνα αναφέρεσε; Την Μαρίνα60;;;
μην το γελατε ..... σιγουρα με τα χαρατσια συντομα δεν θα μας μενει ουτε ενα κοσαρι να ξεγελασουμε τις τρελες μας καβλες ..... ο πορνομεταναστης το προτεινε ... : κουπόνια δωρεάν επισκεψεων σε δελα 3 τη βδομαδα και ένα στα καπί .... πρεπει να μπει στη βουλη.... και το ΕΣΠΑ επιτελους να δώσει επιδότηση αναλογα με τις καβλες (αναγκες ) που έχει ο καθένας .... σεξουαλικα ενεργος πολίτης...Ναι δικαιουσαι γαμωεπιδοτησης
παιδια κανενα σχολιο για την ιωαννα?? εχει γραφτει μολις 1 κριτικη για τη κοπελα...
οποιος ξερει pls τα φωτα του γιατι ψηνομαι
παιδια κανενα σχολιο για την ιωαννα??
Μέτρια πράγματα. Πολύ amature, ποιο πολύ θα δουλέψεις εσύ παρά αυτή...
το πολυ amature δεν ειναι αναγκαια κακο.εκτος αν εννοεις οτι ειναι αρνητικη στο θεμα "συμμετοχης" ας πουμε στην ολη διαδικασια..
εμφανισιακα αξιζει?
Απο φυσικου της, η απο ηλιοθεραπεια ???καλημερα κοσμε!
Ξερει κανεις καποιο μαυρακι?
edit: Tι εχουμε εδω? Πολυ ενδιαφερουσες φαινονται και οι δυο. Καμια εμπειρια?
Η πρώτη έχω την εντύπωση ότι είναι η Χριστίνα22. Δες κριτικές
ετσι ειναι οι σοβαρες επιχειρησεις. καλύπτουν ολο το φασμα των γουστων ....στην δεύτερη αγγελία αν βάλεις το κινητό στο google θα γελάσεις πολύ... μέχρι και trans έχει με αυτό το κινητό....
Χριστίνα22 δεν βρήκα. Μήπως εννοείς Χριστίνα24?Η πρώτη έχω την εντύπωση ότι είναι η Χριστίνα22. Δες κριτικές
Χριστίνα22 δεν βρήκα. Μήπως εννοείς Χριστίνα24?