Μάλλον οι περισσότεροι ήσασταν διακοπές και έχετε χάσει επεισόδια.
Όσον αφορά τη Λίζα!
Μπήκε στο thread εδώ κάποια στιγμή στις αρχές Αυγούστου και πλάσαρε την αγγελία της στο freelist. Απ'οτι καταλαβαίνετε πλακώσανε όλοι μονομιάς με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα ΠΜ και να κάνει να απαντήσει στον καθένα καμια βδομάδα. Στο τέλος σου έστελνε μια fix απάντηση για αυτά που προσφέρει, αλλά και ζητάει κιόλας.
Το Λιζάκι λοιπόν ισχυρίστηκε ότι είναι Ελληνίδα, 24 χρονών, 1.64 ύψος και 50 κιλά. Και ζητούσε 120 Euro / 1,5 hr με full πρόγραμμα. Μέχρι εδώ καλά.. Πολύ καλά θα έλεγε κάποιος. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι είχε 2.. απαιτήσεις..
1ον ζητούσε να της απαντήσεις πίσω στο mail της με φωτογραφίες προσώπου σου (για να αποκλείσει το γεγονός ότι σε ξέρει) και 2ον η 1η συνάντηση να γινόταν σε δικό της χώρο στον Πειραιά.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι και από την αγγελία της, ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας μαζί της ήταν μέσω mail. Εγώ απάντησα στο mail της (δεν είχα πρόβλημα με τις φωτό), την πέτυχα και στο msn που είχαμε μια πιο άμεση επικοινωνία, αλλά επειδή θα έφευγα λόγω δουλειάς, μου είπε ότι το κινητό της το δίνει μόνο όταν έχει κλείσει το ραντεβού. Και όταν εγώ θα γυρνούσα, αυτή θα ήταν σε διακοπές.
Οι περισσότεροι που ασχοληθήκαμε τότε (όσοι ήμασταν ακόμα εδώ) κολλήσαμε στο θέμα της πρώτης συνάντησης στο χώρο της. Δεν υπήρχε η επιλογή ξενοδοχείου. Από τότε δεν την έχω ξαναπετύχει. Της έστειλα και ξανά mail να ενημερώσω ότι ξανά πίσω Αθήνα, αλλά μου ήρθε αυτοματοποιημένο mail πίσω με τίτλο "Vacation reply". Άρα είναι ακόμα σε διακοπές.
Και ερχόμαστε στο αποτέλεσμα. Ο μοναδικός που έχει πει ότι τη συνάντησε είναι το Thirio και αυτουνού του βγάζεις λέξη με το τσιγκέλι. Όσοι μάλιστα περιμένουν ότι θα πάρουν το τηλ. έτσι απλά και θα πάνε να πηδήξουν ας το ξεχάσουν από τώρα. Όταν ολοκληρώσεις όλη τη διαδικασία και συνεννοηθείς με την ίδια τα ξαναλέμε.
Παρεπιπτόντως ο maik είχε αναφέρει ότι θυμόταν να είχε γίνει το ίδιο ακριβώς και το προηγούμενο καλοκαίρι και μετά χάθηκε. Άρα δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.
Άσε που και η ίδια ανέφερε στο mail της ότι εργάζεται full time και το ωράριό της είναι ελαφρώς περιορισμένο. Από τότε κατέβηκε και η αγγελία από το freelist... Αν μου απαντήσει τελικά εγώ είμαι διαθετιμένος για κασκαντεριλίκι, αλλά επειδή είδα σήμερα πολλούς ανυπόμονους, ας χαλαρώσουν και να κάνουν υπομονή... ;)
Καλή συνέχεια!