είναι και 18 Αυγούστου, μην τρελαίνεστε. Ο περισσότερος κόσμος λείπει...
Δεν τρελενομαι, ρε φιλε. Αλλα να, μού γυαλισε... Γι αυτο ρωτησα αν ξερει κανεις.
είναι και 18 Αυγούστου, μην τρελαίνεστε. Ο περισσότερος κόσμος λείπει...
για αυτήν εδώ ξέρουμε τίποτα αγαπητοί συναγωνιστές?
και πόσα πήγε το μαλλί???Τελικά δεν άντεξα και δοκίμασα..Πολύ καλή εμφάνιση..Μελαχροινή πιτσιρίκα, λεπτούλα, πολύ ωραίο προσωπο και πολύ άνετη στο social..
Δέν κάνει πρωκτικό (κρίμα, υπέροχο κολαράκι στα 4), πολυ καλή ,της αρέσει πολύ ,οπου δίνει ρέστα με μπατσάκια στο κολαράκι..
Μία πολύ ευχάριστη ώρα.. Η φωτογραφία είναι όντως αντιπροσωπευτική του σωματότυπου, όπως είπε συνάδελφος..
καλα ρε...
δεν εχεις αφησει τσοντα για τσοντα...?
η εχεις κονε με τον ροκο
καθόλου, απλά θέλει χειρισμό το θέμα...συζητάς... έχει κάλες συστάσεις από αρκετούς πάντως... την έχω υπόψιν μου.. με την πρώτη ευκαιρία.50 ευρω μονο ? Πλακα κανει ?
Τι μονο? 50 ευρω για μια φορα ειναι δεν ειναι για 1 ωρα 2 φορες.50 ευρω μονο ? Πλακα κανει ?
άμα το συζηητήσεις με την κοπελιά, κανονίζεται...δεν ξέρω τιμή, αλλά γίνεταιΤι μονο? 50 ευρω για μια φορα ειναι δεν ειναι για 1 ωρα 2 φορες.
Αν θες γράψε και στον κατάλογοΤελικά δεν άντεξα και δοκίμασα..Πολύ καλή εμφάνιση..Μελαχροινή πιτσιρίκα, λεπτούλα, πολύ ωραίο προσωπο και πολύ άνετη στο social..
Δέν κάνει πρωκτικό (κρίμα, υπέροχο κολαράκι στα 4), πολυ καλή ,της αρέσει πολύ ,οπου δίνει ρέστα με μπατσάκια στο κολαράκι..
Μία πολύ ευχάριστη ώρα.. Η φωτογραφία είναι όντως αντιπροσωπευτική του σωματότυπου, όπως είπε συνάδελφος..
σιγουρα γινεται κ για παραπανω ωρα αλλα με τα διπλα.άμα το συζηητήσεις με την κοπελιά, κανονίζεται...δεν ξέρω τιμή, αλλά γίνεται
Τι μονο? 50 ευρω για μια φορα ειναι δεν ειναι για 1 ωρα 2 φορες.
σύμφωνοι σ' αυτό...αλλά ντάξει... κι οι φωτογραφίες αυτές, παραείναι γυαλισμένεςΦιλε αλλες με αυτη την εμφανιση ουτε να σου τον δουν δε δεχονται με 50
και πόσα πήγε το μαλλί???
Τις τελευταίες 4-5 μέρες έχω λάβει πάνω από 10πμ για το τηλέφωνο της Γκαμπριέλας. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ήθελε επιβεβαίωση γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του και ήθελε να δει αν αυτό που έχει είναι το σωστό. Όλοι οι άλλοι ήθελαν ένα τηλέφωνο που δεν είναι δα και δύσκολο να βρεις. Και δε το κάνω θέμα επειδή κάποιοι απ αυτούς είχαν 2 ή 5 μυνήματα. Αλλά όταν είναι μια πληροφορία που του κεράτα 2-3 σάιτ με τέτοιες αγγελίες να ξέρεις θα δεις και τη δική της ΣΙΓΟΥΡΑ ε του πούστη. Είναι εκνευριστικό. Ψάξτε και λίγο ρε παιδιά. Έστω για 30 λεπτά. Δε θα πάθετε τίποτα. Δηλάδη ΕΛΕΟΣ!!! Μετά κάνουμε παράπονα ότι δε δίνονται πληροφορίες για τηλέφωνα κτλπ...
Τρελό μουνάκι αλλά??????Kκαλημερα παιδες υπαρχει καμια πληροφορηση για την εν λογω κορασιδα ?
αν είχαν 2 ή 5 μηνύματα, τυχερός είσαι, το ωραίο είναι όταν σου ζητάνε κάποιοι με 0 μηνύματα (γιατί τα μηνύματα δε λένε τίποτα) και 0 ενημέρωση στο φόρουμ