stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
παιδια για την ιταλιδα τη σοφια τι ξερουμε????μα καλα κανεις δεν την εχει δοκιμασει???
Κάπου γράφτηκε πρόσφατα το λινκ για την Έλλη29 (και τις λοιπές του ίδιου πρακτορείου). Παίζει να το στείλει κανείς στο private γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω;
Θα μπορουσαν να γραφτουν και αλλα πολλα...καποια στιγμη θα γραψω κριτικη οπου θα αναφερω καποια πραματα μεγαλυτερης ουσιας απο λεπτομερειες(για εμενα) του τυπου οτι ηταν λιγο χαλαρος ο ποπος,λιγο μικρο το στηθος,λιγο το ενα,λιγο το αλλο...Συναγωνιστές, κατά σύμπτωση κι εγώ , πολύ πρόσφατα.
Κριτικούλα δεν έγραψα, γιατί τη θεωρώ περιττή, στις www.bourdela.com/call-girls/girls/gabriela28/]προηγούμενες[/url] έχουν γραφεί όλα!...
Την ιδια απορια την εχω εδω και καιρο...για δευτερη φορα λοιπον,ποιο ειναι το αλλο site???????Φίλε απος. Δεν έχω πάει ακόμη με Μελίνα-μέλι αλλά οι κριτικες στο άλλο σαιτ ειναι πολύ καλές. Θα δοκιμάσω και τα λέμε.
Θα μπορουσαν να γραφτουν και αλλα πολλα...καποια στιγμη θα γραψω κριτικη οπου θα αναφερω καποια πραματα μεγαλυτερης ουσιας απο λεπτομερειες(για εμενα) του τυπου οτι ηταν λιγο χαλαρος ο ποπος,λιγο μικρο το στηθος,λιγο το ενα,λιγο το αλλο...
μολις μιλησα με την ιδια , σουζανα στα 80 € πολωνη. δεν ειναι γραφειο και οι φωτο ειναι αληθινες , λεει.....
είναι σίγουρα γραφείο αλλά η τύπισα φαίνεται αληθινη...
αχ κυριε ΞΥΔΗ. συλλαμβανεσθε και παλι απροσεκτιος. εγραψαμαν το κοριτσι απουσιαζει εκτος ... εως τελος του μηνος.Για την Ιταλίδα Σοφία που ρωτάνε μερικοί που θα την βρουν: ;)
Γραφειο ειναι και η συγκεκριμενη εχει 3-4 ονοματα Μαργκο,Μαρλεν,Σουζανα...Το καλο ειναι οτι το κατεβασανε στα 80...μολις μιλησα με την ιδια , σουζανα στα 80 € πολωνη. δεν ειναι γραφειο και οι φωτο ειναι αληθινες , λεει.....
ψηνομαι να την γευτω...
αχ κυριε ΞΥΔΗ. συλλαμβανεσθε και παλι απροσεκτιος. εγραψαμαν το κοριτσι απουσιαζει εκτος ... εως τελος του μηνος.
παρ ολα αυτα μηπως διαθετετε κριτικες - περισσοτερες πληροφοριες ?????
μολις μιλησα με την ιδια , σουζανα στα 80 € πολωνη. δεν ειναι γραφειο και οι φωτο ειναι αληθινες , λεει.....
ψηνομαι να την γευτω...
μονο ποδι ..... και αλλα βλεπω αγαπητε κυριε Ξυδη....Από τις φωτό φαίνεται να έχει τρελό πόδι!