τζωρτζινα 22-23 απ οτι λεει με 90 € τα βασικα συν 20 € εξτρα (κωλο,ελευθεροστοματικο κτλ)!
εχει δοκιμασει κανεις??αυτη ειναι???
καλημέρα, γνωρίζει κανείς?
το tineye την αποδίδει άσπιλην.
τζωρτζινα 22-23 απ οτι λεει με 90 € τα βασικα συν 20 € εξτρα (κωλο,ελευθεροστοματικο κτλ)!
αμα το βαελεις στον γουγλι δεν νομιζω
καλημέρα, γνωρίζει κανείς?
το tineye την αποδίδει άσπιλην.
τη κωλαρα τρελη ειναι αυτη??? :o...αλλα λογικα για μουφα θα προκειται..αμα χτυπησεις το τηλ στο google θα σου βγαλει διαφορες αγγελιες με μουφα φωτο..κανα γραφειο της πουτσας θα ναι
www.freelist.gr/ad.php?adId=25489&cityId=2&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=25489&cityId=2&subcatId=65[/url]
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ
την πήρα τηλέφωνο χτές το βράδυ να συναντηθούμε για πολλοστή φορά γιατί μέχρι τώρα περνούσα καλά μαζί της ... μου λέει σε μια ώρα στον πρίαμο .... πάω πρίαμο 1 ώρα μετά και τις στέλνω μήνυμα με δωμάτιο ...... σε 20 λεπτά θα ήταν εκεί .... τελικά 1ώρα και 45 λεπτά μετά δεν είχε έρθει και με δούλευε και κανονικά ... δεν την βγάζω στην σέντρα επειδή δεν ήρθε αλλά επειδή με άφησε να περιμένω σαν ηλίθιος και να πληρώσω και 20 ευρώ ένα δωμάτιο χωρίς λόγο ... αισθάνομαι σαν να μου έκλεψαν 20 ευρώ και τον χρόνο μου ... ευχαριστώ για την προσοχή σας και αντισθένη αν σου είναι εύκολο φτιάξε για αυτήν ένα μέρος να αφήνουμε κριτικές γιατί αυτά πρέπει να μένουν να προστατεύεται ο κόσμος ... γιατί το να την λες χοντρή οκ είναι υποκειμενικό αλλά αυτή η συμπεριφορά νομίζω είναι από όλους απαράδεκτη... θενκς
Ξέρω ότι αναφέρθηκε κάποιες σελίδες πριν αλλά μη με βάλετε να ψάχνω τώρα!!!
Τι παίζει με αυτό;
Μήπως είναι στη λίστα με τις cg με άλλο όνομα;
Οι υπηρεσίες που αναγράφονται είναι σαφής
Σε κάθε περίπτωση είσαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ πως τα λεφτα θα τα πάρει ΜΕΤΑ κι αν της αρέσει καλώς, αλλιώς ας την κάνει.
Λοιπόν εγώ το "άθλημα" το εγκαταλείπω σιγά-σιγά. Λόγω ηλικίας και "κορεσμού". Είναι και η κρίση...
Από δύο τη βδομάδα έφτασα στο μία στο δίμηνο-τρίμηνο.
Αλλα εσείς που θα παραμείνετε στο χώρο να έχετε κατά νου το εξής.
ΠΟΤΕ δεν δίνουμε σε βίζιτα τα λεφτά μπροστάντζα.
Δύο τινά συμβαίνουν. Ή είναι ξεπέτα του κερατά και φοβάται πως με το σέρβις της δεν θα πληρωθεί (όπως και δεν πρέπει) ή είναι σαν να σου λέει. "Φίλε σε κόβω για γύφτουλα και φοβάμαι πως θα μου την κάνεις, οπότε κατέβαινέ τα τώρα!"
Σε κάθε περίπτωση είσαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ πως τα λεφτα θα τα πάρει ΜΕΤΑ κι αν της αρέσει καλώς, αλλιώς ας την κάνει.
ΤΟ 80% θα το δεχθεί και θα μείνει.
Το υπόλοιπο 20% που θα φύγει, αν έμενε θα ευχόσασταν εκ των υστέρων να το είχατε διώξει εσείς!
Αυτά τα συμπεράσματα παίχτες βγήκαν από εμπειρία πολλών ετών...