Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Χρηστο αμα κανεις το κασκαντεριλικι στην μαρτα ριξε ενα review γιατι ψηνομαι και εγω...αλλα δεν εχω δει καμια κριτικη...για αυτηνΘα παρω Μαρτα σε λιγο και θα σου στειλω φιλτατε μιλφονιστη!!!
ο γιος της ηταν.με αυτον μενει η Σοφια μαζι.το εκλεισε να μην δωσει δικαιωμα.νοικοκυρα ρωσσιδα που βγαζει τα προς το ζειν...Της χτυπησα τηλεφωνακι. Το σηκωσε μετα απο αρκετες προσπαθειες.Με ρωτησε ηλικια και οταν της την ειπτα της καλαρεσε.Αρχισε να μου λεει 50 ευρω για μια ωρα σε ξενοδοχειο αλλα τοτε ακουστηκε μια αντρικη φωνη μεσα στο κινητο και το εκλεισε ξαφνικα λεγοντας μου οτι κανω λαθος..Λες να πεσαμε πανω στον νταβα?Στις επομενες τηλεφωνικες προσπαθειες δεν το ξανασηκωσε.
Καλό..τί να μη δώσει δικαιώματα? έχει γεμίσει το διαδίκτυο με φωτογραφίες της, και την πείραξε το τηλέφωνο?ο γιος της ηταν.με αυτον μενει η Σοφια μαζι.το εκλεισε να μην δωσει δικαιωμα.νοικοκυρα ρωσσιδα που βγαζει τα προς το ζειν...
Καλημερα.Δεν ειναι αναγκη να τα λες ολα...και γραφτε και εσεις καμμια κριτικη.Δεν θα τρωω εγω ολα τα πμο γιος της ηταν.με αυτον μενει η Σοφια μαζι.το εκλεισε να μην δωσει δικαιωμα.νοικοκυρα ρωσσιδα που βγαζει τα προς το ζειν...
Η πρωτη εχει δικο της χωρο στην καλιθεα και παιρνει 100ευρω και κουλουρι. Η δευτερη πρεπει να ειναι η νοτα.
Αυτό το έχει πάρει κανείς? Το κοριτσάκι εννοώ...παίζει και μόνη της αλλά δεν βρίσκω την αγγελία και έβαλα αυτή με τον τυπο μαζι...
εχει αναφερθει ποιο πισω φιλε 70 ευρω 2 εκτονώσεις 100 με anal σε δικό της χωρο. Ψήνομαι κ εγω αλλα δεν εχω δει καμια κριτική για αυτην κ δεν το προχωράω μην φαω καμια φόλαΣαν φανατικος milfakias είδα και εγώ αυτό το κομμάτι
Μπορεί κάποιος συναγωνιστης να δώσει περισσότερες πληροφορίες, όπως χρεώσεις, διάθεση, και γενικότερα οτιδηποτε χρήσιμο για αυτήν. Ψήνομαι να τη δοκιμασω. Ευχαριστώ.
δεν εχεις δικιο.... κριτικες οπισθεν. ψαξε ψαξε και θα βρεις.....εχει αναφερθει ποιο πισω φιλε 70 ευρω 2 εκτονώσεις 100 με anal σε δικό της χωρο. Ψήνομαι κ εγω αλλα δεν εχω δει καμια κριτική για αυτην κ δεν το προχωράω μην φαω καμια φόλα
Ξέρουμε τελικά τπτ για το παραπάνω..?Αυτό το έχει πάρει κανείς? Το κοριτσάκι εννοώ...παίζει και μόνη της αλλά δεν βρίσκω την αγγελία και έβαλα αυτή με τον τυπο μαζι...
Εχει συζητηθει και παλιοτερα.
γι αυτήν εδώ έχει κανείς ιδέα ?
Εχει συζητηθει και παλιοτερα.
Μούφα ολκής.