η οποία είναι ??? ίδια με αυτή!!!
ίσως χαρακτηριστώ εμπαθής, αλλά παρότι ίδιες αγγελίες μία διαφορά στις φωτό υπάρχει
ίσως χαρακτηριστώ εμπαθής, αλλά παρότι ίδιες αγγελίες μία διαφορά στις φωτό υπάρχει
πολλες ξανθες εχουν παει για εβδομαδιαια αρπαχτη στα Εμιρατα.Και τραγουδιαρες που σε μια νυχτα αποκτησανε σπιτι και πολλα επωνυμα μοντελα τα ξεσκισανε οι Κελεμπιες.Το ξανθο εχει περαση εκει κατωστα εμηρατα δεν εχουν κριση ξερει τι κανει
αν σκεφτεις οτι οι αραβες τρελαινονται για τις ξανθιες
ολο και σε καποιον τυφλο θα πεσει
πολλες ξανθες εχουν παει για εβδομαδιαια αρπαχτη στα Εμιρατα.
Και έσωσες εμενα..Έτοιμος ήμουν..Είχα φτιαχτει με τις βυζαρες..Νάσαι καλα!
τεραστια διαφορα εχουν οχι μονο μια.η οποία είναι ??? ίδια με αυτή!!!
εχει την πλακα της.
Η φωτο ειναι πολυ καλη αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα.
εχει παρει κανεις ?
η φωτο βεβαια δεν με κανει πολυ αισιοδοξο ..
δεν ειναι το τσεκαρα ..Η φωτο ειναι πολυ καλη αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα.
Τελικά, δεν άντεξα και πήρα..Μία το θέμα βυζι που το έχω φετίχ, μία η πίπα που έρχεται αμέσως μετα..
Οπτικά ειναι πλέον καστανοκόκκινη και όχι ξανθια..
Τελικά το "περι ορέξεως" ισχύει..Ισως και να την πέτυχα σε καλή ώρα..Και καλοδιάθετη, με άνεση στα γλωσσόφιλα, και δέχτηκε οδηγίες στην πίπα,
και στήθηκε μόνη της στα 4, οπου ήταν καλή..Δεχτηκε δαχτυλάκι στον κόλο στα 4,την ώρα του πηδήματος και έδειξε να της αρέσει αρκετα..
Όταν της είπα να την χύσω μονη της τον πήρε στο στόμα και τα πήρε ολα κανονικα..( Τα έφτυσε μετα..)
Δεν είναι το μοντέλλο, αλλα είναι μια χαρα κοπελλίτσα..Και εφόσον εχει αυτά που μου αρέσουν, εγώ μάλλον θα ξαναπάρω..
Να δοκιμάσω άν δώσει και το κολαράκι της.. (tip : Της αρέσει να την χαιδευουν απαλά και την φτιάχνει..Θα ανταμειφθήτε δεόντως..)
Αυτά..
Αρα αλλη μια μουφα.δεν ειναι το τσεκαρα ..
τωρα με την κριση εχει να βγει πολυ σαπακι στο κλαρι χρειαζεται μεγαλη προσοχη και κατα τη γνωμη μου οι συναντησεις πρεπει να γινονται εκτος χοτελ ή τουλαχιστον στη εισοδο ωστε αν ειναι πατσαβουρα να μη χρεωθεις το δωματιοΑρα αλλη μια μουφα.
Ετσι ακριβως ραντεβου εκτος χοτελ παντα.τωρα με την κριση εχει να βγει πολυ σαπακι στο κλαρι χρειαζεται μεγαλη προσοχη και κατα τη γνωμη μου οι συναντησεις πρεπει να γινονται εκτος χοτελ ή τουλαχιστον στη εισοδο ωστε αν ειναι πατσαβουρα να μη χρεωθεις το δωματιο
προσοχη λοιπον !
και παζαρι παντα !
Κανεία να πατίσει το σπυράκι της κοπέλας?
Έχει Ελληνόφωνο....πιπί!
Τιποτα δυστηχως. αλλη μια μουφα.Είχαμε καμιά απάντηση απο τον κώλο με το σπυρί ?
ΜΟΥΦΑ.
Τιποτα δυστηχως. αλλη μια μουφα.